Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Vic

Vic

20-03-2012 om 22:34

Wat te doen in den haag?

Ik ben bezig met de organisatie van onze teamdag die dit jaar wordt gehouden in Den Haag. Voor het middagprogramma heb ik al een idee, maar ik zoek nog iets voor de ochtend (ca. 10.00-13.00 uur). Wie heeft er een idee? Het mag sportief of cultureel zijn.

Fiorucci

Fiorucci

21-03-2012 om 08:36

Vic

Excursie naar de Gevangenpoort? Beachvolleybal op het strand?

JansjeRommy

JansjeRommy

21-03-2012 om 09:15

Rondvaart

Ik dacht ook aan de Gevangenpoort, of Een rondvaart met de Ooievaart, ook erg leuk. Of een city safari door de schilderswijk of Transvaal.

jessica 5

jessica 5

21-03-2012 om 10:57

Vic

Kijk eens bij
http://www.deuithof.nl/arrangementen/sneeuw/teambuilding-in-de-sneeuw/
Er zijn daar ook andere activiteiten te doen.

Museum

http://www.escherinhetpaleis.nl/
Dan begin je daar in het museum met koffie en taart.

Vic

Vic

21-03-2012 om 22:24

Leuke idee├źn

Volgens mij had ik beter ons budget erbij kunnen zetten, want veel van de leuke suggesties zijn nogal prijzig. We hebben 60 euro per persoon te besteden, excl. de koffie met gebak (die komt van een jubilaris). De middagactiviteit is gratis, maar lunch (+ evt diner) moet wel voor dat geld. Het is wel eens gelukt om zowel lunch als diner helemaal van de vergoeding te doen. Dat zou mooi zijn, aangezien er ook wat collega's zijn die problemen hebben met een eigen bijdrage.

Gratis

naar het vragenuurtje van de Tweede Kamer. Moet je wel op dinsdagmiddag inplannen dan.

Is wel cultureel toch? Alleen klopt het tijdstip niet. Nou ja.

Ik zou lekker naar zee gaan hoor, strand is gratis en daar kun je vast wel wat creatiefs/sportiefs verzinnen. Zandkastelen of zo. Kunstwerk met schelpen in competitie.

Den haag

Vredespaleis, strandwandeling van kijkduin naar duindorp of andersom. De markt in de schilderswijk, zuiderpark, westbroekpark, clingendael,

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

jessica 5

jessica 5

23-03-2012 om 00:28

Vic

Voor het middag programma had je al een idee. Is dat iets wat ook al geld gaat kosten?. En wat natuurlijk belangrijk is waar in Den haag ga je wat doen?. Als je van de ene naar de andere plek gaat is de tram misschien een optie http://www.htm.net/ Hoe is het vervoer naar Den haag?.

Vic

Vic

23-03-2012 om 08:31

Middag

's middags wil ik een rondleiding door de Tweede Kamer doen. Daarbij kun je ook een gedeelte van het vragenuurtje zien. Volgens mij is dat gratis.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.