Home » Forum » Wat zou je willen krijgen als afscheidscadeau

Wat zou je willen krijgen als afscheidscadeau

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
werkgever
Wat zou je willen krijgen als afscheidscadeau

Tja, ik ben dus een werkgever die hier heel regelmatig rondstruint.
Ik heb een bedrijf en een van onze werknemers heeft een andere baan en gaat weg. Zij is op ons verzoek op zoek gegaan naar een andere baan en dat is dus gelukt.
We willen haar wel graag iets leuks meegeven, maar wat dan? Hebben jullie ideeen? Ik weet ook nog niet wat het mag kosten, maar ik denk wel max 100 euro.
Zij is 55 jaar.

Ellen Wouters
Eigen smaak

Als je iemand echt een leuk cadeau wilt geven: laat haar zelf kiezen. Koop een Pluim of een Irischeque. Zonde van het geld om 100 euro te besteden aan iets wat alleen een beleefdheidslachje ontlokt.

Als je iets persoonlijks wilt doen, laat dan de collega's iets opschrijven op een grote kaart of in een boekje, en geef dat erbij.

Bij een werkgever vind ik dat wat anders dan bij een familielid. Bij familie en vrienden vind ik cadeautjes leuk als het persoonlijk is, van een werkgever mag het ook een dikke bon zijn.

Groet, Ellen

reina
Misschien

Is er niemand op het werk die haar echt kent, die weet misschien wat ze waardeert. Ik heb meerdere keren leuke cadeaus gekregen bij vertrek, omdat het op die manier ging. Geef iets waarvan je zéker weet dat het gewaardeerd wordt of geef een bon (vind ik zelf minder leuk om te krijgen) of geld bestemd voor een bepaald doel (ik hou van kunst in de tuin en kreeg een keer een dikke envelop met die bestemming en zo heb ik het ook gebruikt)

Manda Rijn
Nou

een bosje bloemen, een vriendelijk woord en een leuk verpakte dikke bon zou ik zeer waarderen !

en die bon mag van alles zijn, voor boeken, schoonheidsspecialist, hema.

branca2
Musical bon

zou ik graag willen maar dat is zeer personlijk.

Genista
Pluim

Met een bon voor de schoonheidsspecialiste zou je mij dus echt geen plezier doen. Met een boekenbon weer wel, maar ik ken mensen die daar weer niet gelukkig van worden. Bij een pluim heb je zoveel mogelijkheden, dat er altijd wel wat naar je gading bij zit en het geeft toch leuker dan zo'n super-algemene bon (want dan had je naar mijn idee net zo goed een envelop met geld kunnen vullen...)

Dirkje
Hmm,

als ik op verzoek van mijn werkgever zou vertrekken, dan weet ik eigenlijk niet of ik een afscheidscadeau wel op prijs zou stellen. Ik zou haar geloof ik eerst eens polsen hoe ze er over denkt.
groet,
Dirkje

amk
Via partner

wij bellen / mailen de partner of die nog een idee heeft als wij dat niet hebben.

En idd iets persoonlijks names de collega's: wij maken meestal een krant, die delen we tijdens de borrel aan iedereen uit en geven we de persoon ingelijst op A3 formaat mee. En dat zijn heel leuke dingen over blunders die mensen begaan, spectaculaire resultaten of bv het failliet van de ANWB bij een brokkenpiloot.
Of we laten iedereen een A4 vullen, met een gedicht, verhaal of anekdote. Voor stagieres of langdurige uitzendkrachten schrijven we allemaal iets voor in een boek over ons vakgebied. Ik heb dat zelf ook eens gekregen. Het boek staat nu al 4 jaar in mijn kast en het is mij zeer dierbaar, al heb ik uiteindelijk de afdeling niet verlaten. Maar dat werd 1 dag na mijn vertrek pas bekend. Ik ben dus minder als 24 uur weggeweest haha.

groet,
angela

werkgever
Pluim

ik kende het niet maar de kans is erg groot dat dat het gaat worden.
Het is onbeperkt geldig en je kan het voor heel veel verschillende dingen gebruiken.
Bedankt voor jullie reacties!

Geerke
Ja goede keus!

De Pluim is een goede keus!! Wordt mooi verpakt ook.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.