Home » Forum » Wegbrengen halen eindhoven airport

Wegbrengen (/halen) Eindhoven Airport

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jesse_1
Wegbrengen (/halen) Eindhoven Airport

Een van onze kinderen gaat met school op uitwisseling met het vliegtuig. Ze vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Nu wil ik hem het liefst echt brengen en halen (dus niet bij de kiss&ride er uit schuiven), maar via de site van EA kom ik er niet helemaal uit. Ik zie dat er Parkeerterreinen zijn waar je kort kunt parkeren, ook nu een nieuwe waar je een half uur kunt parkeren, maar is hier altijd nog plaats? Want als ik naar de reserveermodule ga, dan betaal ik gelijk een flink bedrag (voor een hele dag) en bovendien zijn alle parkeerterreinen uitverkocht voor de vertrekdatum.

Iemand beter bekend hier? Of is kort parkeren (< 6 uur) sowieso zonder reserveren en is daar dan plaats voor - anders heeft het weinig zin om dit aan te bieden als airport toch?

Tijgeroog
Volgens mij

Volgens mij hief je niet te reserveren. De keren dat ik daar kwam voor halen en brengen heb ik zonder problemen voor de deur geparkeerd. (En toen was de nieuwe parkeergarage nog in aanbouw/herbouw). Ook in de straten rondom het vliegveld is langs de kant van de weg nog wel ee plekje te vinden, daar betaal je €1,70 per uur. Is dan wel wat verder lopen.

Chiquita
Eindhoven Airport

ipv kiss and ride kun je idd ook op het parkeerterrein vóór Eindhoven Airport gewoon kort parkeren. En sinds deze week is ook de compleet nieuwe parkeergarage weer open.
Maak niet de fout om je auto ergens langs de weg te zetten, er wordt streng gecontroleerd en beboet

Jesse_1
Bedankt

Oké, dank jullie wel! Dan ga ik er maar vanuit dat er wel ruimte zal zijn ;)

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.