Home » Forum » Welke piet komt er dit jaar op bezoek

Welke piet komt er dit jaar op bezoek?

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
moon32
Welke piet komt er dit jaar op bezoek?

Hier op OOl heb ik al heel wat ideetjes opgedaan om in de Sinterklaastijd creatief bezig te zijn met pieten die langs komen. Zo hebben we rommelpiet al eens op bezoek gehad, er heeft al eens een piet gelogeerd, eentje speelde met alle speelgoed, er schreven pieten in de vriendenboekjes etc. Maar wat nu dit jaar, wie heeft er nog leuke ideeën? Welke Piet komt er bij jullie op bezoek?

Groetjes,
Moon32

gruffalo
Pietjes

hoi
ik ben ook bezig met bedenken hoe we het dit jaar gaan doen. Afgelopen jaar is de inpakpiet langs geweest. Die had niet alleen op 5 december de grote kast helemaal in gepakt (en daar in allemaal kadootjes ook nog eens ingepakt) maar ook kussentjes, kaarsen, de klok enzovoort.

het jaar daarvoor hadden we de ophangpiet. Die had alle kadootjes per stuk aan het plafond gehangen. We hadden toen een board plafond dus dat ging makkelijk met veel touw en punaises.

we hebben ook een speurpiet gehad. Die had alle kadootjes verstopt maar dan aan de buitenkant (van het kastje oid) felgekleurde pijltjes als aanwijzing.

dit jaar... moet sint nog heel hard nadenken. ik ben ook benieuwd naar tips, blijf meelezen!

Gruffalo

Pietpiet
Goed idee!

Mijn kind krijgt een digitale camera. Dus als ik vantevoren daar alle foto's meemaak en dat kado als eerste (enige) laat uitpakken, dan kan ik ook een fotospeurtocht doen!
Goed idee zeg!

Ank1
Vriendinnenboekje

Ook hier heeft piet in het vriendinnenboekje geschreven vannacht!!!
Bedankt voor het idee!! Ze was helemaal door het dolle heen, en wil het aan iedereen laten zien, en voor altijd open laten liggen op die bladzijde! Straks (op een beetje schappelijk tijdstip voor zondagochtend) wil ze oma bellen, en haar nichtje. Morgen gaat het mee naar school natuurlijk!
groetjes Ankie

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.