Home » Forum » Wenkbrauwen epileren en verven

Wenkbrauwen epileren en verven

15 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
jm
Wenkbrauwen epileren en verven

Wie heeft hier ervaring mee.
Ik was de kapper en heb mijn haren anders laten knippen, nu in zijwaarts naar links. En toen keek hij naar mijn wenkbrauwen en die konden ook wel geverfd en geepileerd worden.
Wie heeft hier ervaring mee.

Vic
Zei hij dat?

De kapper vond dat jouw wenkbrauwen wel een behandeling konden gebruiken? Ik denk dat dat de laatste keer geweest zou zijn dat ik daar kwam...
Ik heb er verder geen ervaring mee, mijn werkbrauwen zijn nog nooit geverfd of geëpileerd. Ik heb wel, heel lang geleden, eens mijn wimpers laten verven. Dat vond ik weinig toevoegen, dus ik heb het daarna nooit meer gedaan.

+ Brunette +
Nou vic

Sommige gezichten knappen behoorlijk op van geëpileerde wenkbrauwen, niet dat het een streepje moet worden maar ik doe het ook en het ziet er dan allemaal net iets eleganter en gestroomlijnder uit. Verven: ach, waarom niet als je hele lichte wenkbrauwen hebt of met veel grijs erin?

tonny
Aha, dat is het, mijn donkere wenkbrauwen ;)

daar had ik vroeger zo'n hekel aan, nu ga ik ze waarderen.

Vic
Brunette

Dan nog vind ik niet dat je kapper daar iets over mag zeggen. Ik vind dat puur natuur altijd goed genoeg is. Maar ja, het is zo'n mans broodwinning, dat snap ik ook wel.

Kobalt
Kapper = verkoper

Je moet bij de kapper nooit vergeten dat je in feite bij een verkoper op de stoel zit. Het doel van de hele exercitie is, jouw overhalen zoveel mogelijk geld te ontfrutselen, waarna je tevreden de zaak verlaat.
Dit klinkt mij als een handige marketingactie van die kapper.

ishtar
Donkere wenkbrauwen;-)

leuk zo'n onderzoek. Bij mij klopt het alleen dan weer niet: mijn wenkbrauwen zijn een flink stuk lichter dan mijn (ongeverfde) haar en 'men' schat mij ook altijd een flink stuk jonger in. Vind ik inmiddels niet meer erg;-)

Rafelkap
Jm

Kapper vroeg mij ook of ik niet eens een kleurtje wil uitproberen. Nee dus. En ik ben niet eens grijs :-) En of ik de duurdere shampobehandeling niet wil. Nee dus.
Ik ga dus nu een andere kapper.
Leuk geprobeerd, die kapper.
Ik zou niet willen dat er aan mijn wenkbrauwen wordt gefrunnikt, volgens mij word je dan een stuk lelijker, jm!

Roosje Katoen
Nou

Toevallig ken ik iemand die haar haar altijd laat verven en haar werkbrauwen niet, en ik heb al heel vaak gedacht: 'Waarom laat je die wenkbrauwen nou niet gelijk even meeverven'. Door die fletse wenkbrauwen ziet het er toch net niet zo mooi uit.

Overigens verf ik zelf helemaal niks ;-)

Triple
Epileren

Ik heb hele lichte wenkbrauwen en wordt desondanks jonger geschat. Ik epileer zeer regelmatig de haartjes boven mijn neus en de verdwaalde haartjes onder mijn wenkbrauwen. Ik vind een beetje getrimde en gemodelleerde wenkbrauwen mooi verzorgd staan. Om ze wat zichtbaarder te maken kleur ik ze met de lichtste tint poeder van Christian.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

ChrisH
Keer proberen?

Weet je meteen of het wat is. Wenbrauwen epileren en aanzetten is van alle tijden. Deden ze al in de Oudheid. Moet je het alleen niet zo doen als mijn moeder destijds, die heeft nu geen wenkbrauwen meer over.

Chris

albana
Ziek

Ik ben nogal wit en erg blond, dus ook mijn wenkbrauwen en wimpers. Die wimpers zet ik altijd aan....omdat ik anders wimperloos lijk...:)
Maar mijn wenkbrauwen nooit. Hoogstens doe ik er een beetje poeder in ofzo want met een potloodje lijkt al 'belachelijk overdreven' , gewoon door de tegenstelling van mijn nogal witte huid.
Toen won ik een 'schoonheidbehandeling' via een verloting van de personeelsvereniging. Normaal ga ik nooit naar de schoonheidspecialiste, in het verleden (toen ik 'jong' was) nog weleens, maar ik heb slechte ervaringen want ze smeren me er altijd van alles op waar ik dan later gevoellig voor blijk en daarna met een rode toet loop (geen gezicht dus). Dan ben ik dan wel 'schoon' maar loop wel goed voor 'gek',dus daar ben ik allang mee opgehouden.
We hadden een hele dag bruiloft en ik dacht...ga ik naar die schoonheidspecialiste een weekje ervoor....is de evt. overgevoeligheidreactie weg en sta ik mooi op de foto. Zat wenkbrauwen verven ook in dat gewonnen pakket.
En tja ik zat al in de stoel en de schoonheidspecialiste zei ze zou de allerlichtste kleur nemen en niet teveel epileren. Dus ik zei dat het oke was. De overgevoeligheidsreactie viel deze keer mee (maar 1 dagje gespikkeld gezicht). Maar mijn wenkbrauwen viel iedereen op! Niet dat ze zo mooi waren...maar er was 'iets' en niemand kon defineren wát. Heb je nu gekleurde lenzen in? Of voel je je niet goed? Of wordt je ziek? Ben je misselijk? Dat waren de meest gehoorde reacties op mijn werk, zo in het dagelijks leven. Op de bruiloft idem dus. Of ik ik moe was? Oververmoeid? Werk je niet teveel? Nou leuk hoor.....
Als ik de foto's zie....staat het ook gewoon belachelijk. Ik lijkt wel malle eppie....Nee, hoor ik houd het maar bij onzichtbare wenkbrauwen. Staat me stukken 'gezonder'.
groeten albana
En nee, ze schatten me niet ouder, meestal jonger, maar w.s. heeft dat meer te maken met die hoogblonde kleur haar dan mijn wenkbrauwen.

Moontje
Haha ja!

Ja dat herken ik Albana, dochter heeft ook van die onzichtbare wenkbrauwen en had ze een keer aangezet. Heel netjes en subtiel eigenlijk maar het was heel lachwekkend! Eerst zag ik niet precies wat er nu was, maar er was iets geks met haar, en toen ik het door had was het net zo'n clowntjes effect, heel grappig, maar beslist niet de bedoeling natuurlijk! Het schijnt wel te wennen hoor, onze schoonheidspecialiste vertelde dat ze het een keer heel lichtjes bij een klant had geverfd en dat die persoon het vreselijk vond staan, maar ja, het kon er niet meer uit. Na een paar weken was die vrouw er wel aan gewend en nu zijn we een paar jaar verder en laat ze haar wenkbrauwen steeds een donkerder kleur verven en het staat inmiddels ook heel gewoon (mensen wennen eraan dus)

anneloes
Zelf

Epileren en verven kun je ook zelf. Epileren door gewoon te kijken waar er wilde haartjes buiten het model van je wenkbrauw groeien en die met een pincet weg te halen. Verven met een beetje haarverf en een wattenstokje.
In onze familie worden we al vroeg grijs. En dan niet mooi helder grijs, maar dof, slap, muizig, niksig grijs. Ik verf mijn haar al een tijdje, in de kleur die het had voor het grijs ertussendoor kwam en dat is gewoon midden tot donkerblond. Dan neem ik mijn wenkbrauwen even mee. Als ik dat niet doe lijkt het alsof ik geen wenkbrauwen heb en heb ik een blotebillengezicht.
Om te proberen kun je verf nemen die met een paar keer wassen slijt. Bevalt het dan neem je permanente verf, die slijt ook maar minder snel. Meestal moet je gelijke hoeveelheden van het oplosmiddel en de verftube mengen, dat kan met een beetje op een schoteltje. Je hebt maar weinig nodig voor wenkbrauwen alleen.

sus-anne
Niet met haarverf

ik heb ooit mijn wenkbrauwen geverfd met haarverf,en toen vielen mijn wenkbrauwharen heel erg uit,dat heeft even geduurd voor ze weer mooi aangegroeid waren.
sindsdien laat ik mijn wenkbrauwen verven en epileren bij de schoonheidsspecialiste .
mijn haar is donkerbruin,mijn wenkbrauwen zijn grijs aan het worden en dat combineert niet echt.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.