Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Nasha 1st

Nasha 1st

26-05-2010 om 21:03

Wie kent deze nog? (snoepsoort)

Vroeger, in mijn jeugd, had je van die snoepjes die, als ze in je mond kwamen, gingen knetteren....dat gaf een apart gevoel in je mond. nu heb ik die snoepjes wel ontdekt op de knetterijsjes van de Jumbo, maar ik meen dat ze vroeger ook als snoepsoort zelf te koop waren, ik weet alleen de naam niet meer.....en of het nog steeds bestaat....

Ja, die kende ik ook

... maar ik weet niet hoe ze heetten.
Ik herinner me nog toen mijn tante ze meenam, uit het ziekenhuis waar ze werkte. Sensatie! Ik heb geloof ik nooit geweten hoe ze heten, we noemden ze knettersnoepjes.

Groeten,

Temet

amk

amk

26-05-2010 om 22:01

Knetterpops

noemden we die.

http://dagboekvaneenchef.nl/index.php?id=184

Nasha 1st

Nasha 1st

26-05-2010 om 22:11

Ja...

dat zouden ze kunnen zijn inderdaad.....zou het nog te koop zijn?

Kaaskopje

Kaaskopje

27-05-2010 om 02:27

Ijsjes

er zijn ook ijsjes geweest met knettertjes erin. Bestaat dat nog?

Jamin

Je moet bij Jamin kijken. Die heeft nog allerlei dingen van vroeger. Laatst zag ik ook die dipzakjes liggen. Heb ik gekocht voor mijn kinderen. Ze vonden het te zoet ;)

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

·´¯`·­» Evy-Leigh «­·´¯*

27-05-2010 om 11:03

En kennen jullie

de NILS Holgerson Kauwgom nog?

dat werd verkocht in plastic oranje huisjes...en dan zat er een plastic wit nilsje bij of de gans of de hamster of een huisje.

die kauwgom rook/smaakte echt lekker

wordt natuurlijk niet meer verkocht maar vraag me awel af wie het nog kent?

Oh ja snoep

vroeger ging ik wel eens bij een snoepzaakje mijn zakgeld spenderen, oh dat was een feest. Die hadden bakken vol met allerlei rare snoepjes, inderdaad dat knetterende spul, bonken, poeders, etc etc.

een kinderhand is snel gevuld, oh zalig, meerendeel was niet te vreten maar dat maakt niet uit. Mijn eigen dochter is bijvoorbeeld helemaal blij met zo'n prikkertje waar dan met een elastiekje een aapje aan zit. Is ze al dagen gefascineerd mee aan het pielen. Ja ik zou met dat kind eens de jamin in moeten, dat kent ze niet, wij zijn niet zo van het snoep thuis. maar mevrouwtje heeft gisteren haar a-diploma gehaald (hoera na 2,5 jaar) dus ik ga toch al zaterdag met haar de stad in (samen lunchen en dan de intertoys in voor skeelers) dus dan is een rondje jamin misschien ook wel leuk.

weet je wat ik ook lekker vond, dan had je zo'n zakje zwart wit met een stokje oid, of dan zat dat zwart wit in een buisje en dan ging ik daar de hele middag op lebberen en dan werd dat poedertje een vies met kwijl vermengd goedje. Ja snoep heeft iets, lekker vies.

Ja hoor jamin

Ja hoor, ik kom regelmatig bij jamin..niet voor het snoep, maar voor het werk....En ze hebben knettersnoepjes, van die zakjes knetter met een lollie en ook (is erg leuk) knetterchocolade met smurfen erop. Die laatste neem ik wel eens mee als we op kraamvisite moeten voor het oudste kind (aanrader, is altijd groot succes!).
Ze hebben er overigens ook zwart op wit en zelfs zoethout.
Mijn jongste is van de laatste 2 grote fan, alleen prijstechnisch zijn ze wel erg duur geworden.(zwart op wit kost 1 euro!)
groeten albana

Nasha 1st

Nasha 1st

27-05-2010 om 22:13

Echt?

ik ga binnenkort eens even bij Jamin neuzen!! hahaha

Pennelicker

Pennelicker

27-05-2010 om 23:04

Andere toepassing

Ik heb laatst tijdens een vrijgezellenavond een bodylotion gezien waar dat spul ook in zat. Héél apart...!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.