Home » Forum » Wie vinden jullie een boeiende tv persoonlijkheid en waarom

Wie vinden jullie een boeiende tv-persoonlijkheid en waarom?

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
tonny
Wie vinden jullie een boeiende tv-persoonlijkheid en waarom?

en blijft zo iemand jaren boeien, of gaat hij/zij vervelen?

En zijn er mensen 'van vroeger' die je mist? Of mis je niet zozeer de persoon, maar meer de situatie waarin je naar hem/haar keek?

Ik zit al even te verzinnen, maar kan zelf niet snel iemand bedenken. Vervelend toch dat een mens vaak eerder op negatieve dan positieve suggesties komt.

tonny

Mamba
o jazeker

Ik mis Sonja Barend!

Marith
Ehm

He nee, Adriaan van Dis. Grappig, hoe smaken toch kunnen verschillen. Die stem van die man geeft me de "creeps". Dan enorme bekakte, elitaire, brrrr maarrrrr.....mijn liefhebbers. Inderdaad, het is makkelijker aan te geven aan wie je je ergert. Maar persoonlijk (en velen zullen het niet met mij eens zijn) mag ik toch graag naar zowel Pauw als Witteman kijken (vind Pauw ook wel sexy :-D). Zo vond ik Barend en Van Dorp ook prettige TV persoonlijkheden en goede interviewers. Ik mis ze nog wel eens ook al is de leegte wat mij betreft prima opgevuld door P&W. Verder inderdaad Sonja Barend en Clairy Polak vind ik ook bijzonder kundig in haar werk als interviewer. Qua entertainment presentatoren? Ik zou het werkelijk niet weten eigenlijk....

mijk
Roos en haar mannen

die mis ik nog steeds in de weekendtv.. Verder kan ik ook niemand bedenken..

Bastet
Ehm....

Koot en Bie,Sonja,en Theo en Thea..:)
Bastet

Jujube
Jaa bastet

Hier ook; van Kooten & de Bie, Sonja Barend, Theo en Thea (nog steeds hilarisch, nog te zien op Youtube). En Theo van Gogh vond ik ook tof. En Rob Muntz zie ik ook nooit meer, 'Waskracht' vond ik erg leuk destijds.

Bastet
Oh tuurlijk jujube

Rob Muntz,ook erg goed inderdaad.

bibi63
Duidelijk voor mij:

Sonja Barend.
Paul de Leeuw.
Jos Brink.

Petra-
Patrick lodiers

vind ik één van de nieuwe TV persoonlijkheden!

Sonja Barend, Paul de Leeuw, Willem Ruis, Bart de Graaff, Mies Bouwman, Hennie Huisman, Robert ten Brink, Catherine Keijl, allemaal mensen die ik echte tv persoonlijkheden vind.

Pluk53
Polderpeil

ik kom niet ver met mijn lijstje. De Gooise matras is zo'n inteeltwereld die elkaar allemaal geweldig vindt en onderling de baantjes/het geld verdeeld. Maar Wim de Bie en Kees van Kooten staan op eenzame hoogte. Jeroen Pauw en Paul Witteman zijn als duo ook goed.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.