Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Agnet

Agnet

01-01-2009 om 14:39

Wie weet welke taal dit is (en wat staat er?)

Ik werd gisteren 2 keer gebeld door een onbekend nummer, maar dat zag ik pas 's avonds. Er werd gebeld vanuit +43 (Oostenrijk toch?). Vannacht kreeg ik om 2.15 uur een sms waarin dit stond:

Hvala sunce i tebi, evo da legnem bas lep program sam imala. Puno zdravlja i sve ostalo ce biti u novoj godini tvoj mami vam zeli caooo.

Nou heel vriendelijk natuurlijk (denk ik dan;)), ik heb een sms in het Engels terug gestuurd met de beste wensen voor 2009 vanuit Nederland en de mededeling dat ze een verkeerd telefoonnummer gebruikt hadden. Binnen 5 minuten had ik een sms terug:

Epa otkrio te broj ljubim ja tebe u sice toje. I vama sve sve sve najbolje u novoj 2009. Godine a zdravlja i sloge najvise.

Ik heb al gegoogled, maar ik kom er niet uit welke taal het is. Nu hoop ik dat iemand hier het herkend en mij kan vertellen wat er staat.

Yta Chalne

Yta Chalne

01-01-2009 om 14:46

't is

Kroatisch. Of Servisch. Maar verder?

wimb

wimb

01-01-2009 om 16:15

Google translate

geeft vanuit Servisch naar NL het volgende resultaat:

Dank u en de zon, hier om legnem gewoon een leuk programma die ik had. Volledige gezondheid en alles anders zal worden in het nieuwe jaar je moeder wil dat je caooo.

EPA vast dat het aantal van I love you in zes toje. En alles wat u al het beste in de nieuwe 2009. In een gezondheids-commissie en de meest
de zelfde tekt komt met autodetect voor de taal.
Het lijkt wel op een nieuwjaarswens.
Nu nog een specialist voor een correcte vertaling.
wimb

Faith

Faith

01-01-2009 om 21:27

Lijkt erg op spam

Het lijkt erg op de spam die ik krijg die ook door vertaalmachines is gehaald, geweldig nederlands krijg je dan. Maar als sms is het minder leuk , lijkt mij. Faith

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.