Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

ayla

ayla

19-02-2009 om 09:38

Wie wil je nou niet in de supermarkt tegenkomen?

en die kom je dan uiteraard wel tegen.

Maanden terug mijn gyn. Heb bij hem gezeten voor mijn vruchtbaarheidsbehandelingen, tijdens mijn zwangerschap ben ik hem weer tegengekomen. Met dikke buik, zware BI, bikinilijn ongeschoren zeer oncharmant. en een leuke vent.....Goede leeftijd ook nog.
En die kom je dan na je bevalling tegen bij de buurtsupermarkt. Wist even niet waar ik moest kijken. Hij kon mij helaas ook nog.

Wat trouwens wel leuk is, ben hier bij de buurtsuper al met regelmaat onze BM (bekende Maa....) Andre Rieu tegen gekomen. Al is dat wel weer een tijdje terug. Ik denk niet dat hij nu nog zelf zijn boodschappen doet.

Nou niet bij de supermarkt

Maar wel tijdens de Zumba fitness les! Om samen met je gyn te Zumba-en was ook niet helemaal mijn idee.......
Die vrouw is op plekken geweest waar nog niet vele zijn geweest *grijns*.

ayla

ayla

19-02-2009 om 10:10

[email protected]

dat was in ieder geval nog een vrouw ;-)

Klanten

Ik wil geen klanten bij de supermarkt tegenkomen. Ten eerste ben ik slecht in gezichten dus bestaat het risico dat ik ze niet herken - en dat wekt altijd een verkeerde indruk - en ten tweede wil ik helemaal niet beleefd, professioneel en geïnteresseerd doen buiten werktijd, en al helemaal niet als ik met éen oog op peuterzoon en met haast door de supermarkt sjees.

Maar ik ben wel reuze vriendelijk tegen klanten die ik tegenkom, hoor. Als ik ze herken, tenminste ;-)

Groeten,

Temet

Bikinilijn & suoermarkt?

Eeeeeeh Ayla. Mis ik iets? Wat is er genant aan de combinatie 'ongeschoren bikinilijn' en 'bekende tegenkomen in de supermarkt'????? Of doe jij boodschappen in je badpak????

Ingrid

ayla

ayla

19-02-2009 om 12:06

Proest nee

alleen op vakantie in de supermarkt van de camping.

Nee ik kwam mijn superknappe gyn tegen die mij dus in posities heeft gezien waarin ik normaal niet wil dat een man dat ziet. Ik zag hem, hij zag mij, hij groet vriendelijk en het enige wat ik kon was denken, shit die vent heeft me helemaal bloot gezien.

Ach ja

Hoeveel vrouwen heeft die van wel niet in "die toestand" gezien? Ik ben alle keren bij een vk bevallen maar heb wel verschillende gynaecologen gezien voor controles en problemen e.d
Tja, die kun je tegenkomen maar moet eerlijk zeggen dat ik er nooit zo bij stilgestaan heb en dat het me ook niks uitmaakt.
Zolang hij je gezicht nog herkende heeft hij zich gelukkig niet alleen met de "onderkant" bezig gehouden!

Tinus_p

Tinus_p

19-02-2009 om 14:09

Heleen van royen

ayla:
"Nee ik kwam mijn superknappe gyn tegen die mij dus in posities heeft gezien waarin ik normaal niet wil dat een man dat ziet. Ik zag hem, hij zag mij, hij groet vriendelijk en het enige wat ik kon was denken, shit die vent heeft me helemaal bloot gezien."
Nou, hij heeft wel meer vrouwen zonder ondergoed gezien. Verder, wat maakt het uit dat hij superknap is? Of had je heleen-van-Royen-neigingen (in de gelukkige huisvrouw ging 1 hoofdstuk ook over de knappe gyn en haar bevalling).

Julie

Julie

19-02-2009 om 16:14

Esmee woehaa!

"Zolang hij je gezicht nog herkende heeft hij zich gelukkig niet alleen met de "onderkant" bezig gehouden! "

Erg grappig!

margje van dijk

margje van dijk

19-02-2009 om 19:26

Veel erger

Ik heb het nog veel erger meegemaakt dan alleen maar de gynaecoloog bij de supermarkt. Althans, dat vind ik wel ;-) (Ik denk dat ik het wel eens eerder verteld heb).

Ik had bij mijn zwangerschappen behoorlijk last van aambeien en had dus een innige relatie met mijn proctoloog (de specialist die daarover ging). Ik denk dat ik wel twintig keer bij hem in zijn steriele spreekkamer heb gezeten, ofwel omdat ik een afspraak had, ofwel na acute paniek wegens ondraaglijke pijnaanvallen, en hij heeft me ik weet niet hoe vaak van binnen bekeken, beoordeeld en behandeld. Tot een laatste operatie aan toe (waarbij hij mij dan weliswaar overdroeg aan zijn collega de chirurg). Mijn hoop in bange dagen was hij. Maar tegelijkertijd zo iemand die je uitsluitend hebt opgeslagen in een afsluitbare ruimte van je geheugen. Als een soort stripfiguur, iemand die je toch nooit zou kunnen plaatsen in de werkelijkheid?

Drie maanden later moest ik met mijn clubje optreden in een "Kunst in de kamer" setting. Vlak voordat ik mijn sololiedje moest doen (altijd een vreselijk eng moment voor mij want ik ben een zenuwpees) valt mijn blik op een man in het publiek die me vaag bekend voorkomt, derde rij van voren.

O nee. Het is hem. Hij heeft mij van zo'n totale andere kant in beeld, whaaaaa!

Het grappige was: Hij zag dat ik hem zag, denk ik. Want hij kneep heel even zijn ogen dicht en knikte mij bemoedigend toe met iets wat op een knipoog leek.

Ik dacht: What the hell, en heb het gewoon gezongen.

Na afloop was er nog socializen (dat heb je met kunst in de kamer, want dat is letterlijk in een huiskamer dus), en hij kwam meteen naar me toe. Nu gaan we het krijgen, dacht ik. Maar nee. Hij begon een geanimeerd gesprek over van alles en nog wat, maar met geen woord repte hij van het feit dat hij mij al ergens van kende. Echt helemaal niets. Ook niet toen er geen andere mensen meer bij stonden, hij had toch zoiets kunnen zeggen als 'nou, viel het mee, of viel het mee', voor mijn part, maar niets daarvan. Wat een professionaliteit ;-) Aan de andere kant: die man heeft dit natuurlijk de hele dag met jan en alleman dus die heeft inmiddels wel geleerd hoe ermee om te gaan ;-)

Margje

Kaaskopje

Kaaskopje

19-02-2009 om 19:50

Klasgenoot

Ik zat op een administratieve opleiding toen ik 19-20 jaar was. Mijn klas bestond uit allemaal meiden en 1 jongen. Aardige jongen, niks mis mee. Een jaar of 2 later lag ik in het ziekenhuis vanwege pijnsymptomen die op een blindedarmontsteking leken te wijzen. Dat bleek niet zo te zijn dus ik werd binnenstebuiten gekeerd met o.a. een darmspoeling die vooraf ging met een bekertje wonderolie. Toen de tijd daar was om dat te gaan doen kwam er een mannelijke verpleegkundige bij mijn bed 'zo bent u er klaar voor?' We keken elkaar eens goed aan en 'verhip, jij bent van die school!' Hij vroeg netjes of ik het vervelend vond als hij me onderhanden nam. Ik was wel wat gegeneerd, maar ik zei dat iemand het toch moest doen, dus vooruit met de geit...

Monique D*

Monique D*

20-02-2009 om 00:55

Wie ik niet in de supermarkt of andere gelegenheid tegen wil kom

In de supermarkt kwam ik haar tegen:
een aantal jaren de personeelsdame die mij met koude harde ogen meededeelde dat mijn functie, net als die van mijn andere collega's, aan het eind van het jaar, niet meer zal bestaan. Zij bleef mij doordringend aankijken terwijl ik moeite had om mijn tranen in te houden..
Bij een optreden met een band waarin ik speelde:
de interim-manager die ons als honden heeft behandeld, onze geliefde cheffin heeft ontslagen en later door hem (en de directie) wij allen onze baan waren kwijt geraakt. Hij speelde in een andere band die ook in die societeit zou spelen. Wij kwamen vóór ons optreden elkaar op de gang tegen en hij groette mij alsof er nooit zoiets was voorgevallen..
Nee, deze mensen wil ik zeker NIET tegenkomen!

Margje

Denk je niet dat een module 'het net doen of je je patiënten niet als patiënten kent wanneer je ze in een andere context toevallig tegenkomt' onderdeel uitmaakt van de proctologenopleiding?

Groeten,

Temet

margje van dijk

margje van dijk

20-02-2009 om 13:38

Nou....

ze krijgen geloof ik één module arts-patient-communicatie, dus ik maak met niet al te veel illusies over wat zo'n man in zijn opleiding krijgt ;-)

Maar ik vermoed inderdaad dat hij dat tijdens het stagelopen of zoiets wel van zijn begeleider mee zal krijgen.

Margje

Vic

Vic

20-02-2009 om 16:44

Fysio

Zo werd ik een keer 'betrapt' door mijn fysiotherapeut, waar ik in behandeling was voor rugklachten, terwijl ik een kratje boodschappen (18+ kilo) met heel veel moeite uit het winkelwagentje in de auto probeerde te laden. Ach, zo'n man moet ook aan het werk blijven ;-)

margje van dijk

margje van dijk

21-02-2009 om 22:32

Cobi - lol!

O, ik kom niet meer bij ;-)
Nou, zo'n type is (was?) het wel hoor. Echt zo'n zalvende stem (pun intended - hahahahaha).
Ja, ik heb me er ook herhaaldelijk over verbaasd wat toch de aantrekkingskracht van dat beroep moet zijn. Letterlijk de hele dag in het poepgat van je patienten zitten peuren. En dan 's avonds bij Kunst in de Kamer zitten alsof er overdag niks gebeurd is.
Margje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.