Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Monique D*

Monique D*

12-01-2009 om 23:01

Winterefteling leuk?

Ik heb een aanbieding gehad en ga met mijn dochter (11)(mijn zoon (14) wil niet mee) naar de Winterefteling. Dit is met een overnachting, diner en ontbijt. In het hotel kunnen wij ook zwemmen. Dat is allemaal inbegrepen.
Wie kan mij vertellen hoe de Winterefteling is? In mijn kennissenkring werd door de een gezegd dat dit fantastisch is en de ander zei dat er geen bal aan is, zeker als het weer niet meewerkt..
Wij gaan er zelf naar toe en zullen onze mening vormen. Maar ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden?

Vic

Vic

13-01-2009 om 09:53

Koud

Wij zijn vorig jaar geweest. Ik vond het erg leuk, vooral voor oudere kinderen. Voor slenteren door het sprookjesbos met een peuter was het eigenlijk te koud.

Sancy

Sancy

13-01-2009 om 10:09

Leuk

"Wij gaan er zelf naar toe en zullen onze mening vormen. Maar ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden?"
Ik vind het een goed plan dat je zelf je mening vormt hoor ;-)
Serieus, ik ben er 3 jaar geleden geweest en ik vond het fantastisch. Op kou kun je je kleden en ik vond de sfeer prachtig. de beelden waren in wintertooi, er waren kampvuren, warme choco en worst, je kon schaatsen en zeker omdat het al vroeg donker werd, konden we genieten van de lichtjes.

Leuk!

Alleen als je voor de ruigere attracties (Python e.d.) gaat moet je er niet in de winter zijn, want die zijn dan gesloten.
Verder superleuk, mooie aankleding inderdaad, overal lichtjes e.d., leuke sfeer.

Jujube

Jujube

14-01-2009 om 11:22

Heel leuk

Ik ben op oudjaarsdag geweest met dochters van 11 en 12 (man en zoon gingen inkopen doen voor oudjaarsavond). Het was superleuk! En rustig, we konden bijna overal zo doorlopen. Het is heel sfeervol; met ijspegels en sneeuw e.d. We hebben gelanglauft, geschaatst en we zijn overal in geweest (alleen het schommelschip heb ik zelf overgeslagen, meiden gingen 5 keer achter elkaar).
Het was wel koud die dag, dus we zijn een paar keer binnen gaan zitten om warme chocolademelk dan wel cappuccino te drinken om op te warmen.
Groet,
Jujube

Monique D*

Monique D*

15-01-2009 om 20:19

Klinkt leuk..

.. zo lang er geen neerslag en veel wind is. Zeker met deze temperaturen. Maar dat weet je eenmaal nooit van te voren als je van tevoren hebt geboekt! Op kou kan je inderdaad kleden.
Mijn collega zei dat de kans bestaat dat je een uur in de kou moet staan voor sommige (de populaire) attracties. Ik hoop dat die drukte het volgend weekend geluwd is, dan is het toch het laatste weekend van de Winterefteling?
Wij verheugen ons nu al op!
En Sancy, wij zullen daar zelf onze eigen ervaringen daar opdoen, dat is wat ik bedoel met het vormen van onze eigen mening. Dat kan dan eenmaal afwijken van jullie ervaringen. Maar we mogen toch wel nieuwsgierig zijn naar wat anderen van die Winterefteling hebben gevonden? Wij zullen over die twee weken wel zien of die overeen komen met de andere OOL-ers of niet..

Oh.. oh..

waren we nou toch maar op oudjaarsdag gegaan begrijp ik na het lezen van Jujube haar reactie. Wij waren de dag ervoor er en het was méga-druk. Overal wachtrijen van ruim een uur. En ook nog eens ontzettend koud die dag.
Maar desalnietemin, hebben de kinderen evengoed genoten, is de sfeer erg gezellig en is het allemaal heel mooi aangekleedt.
Het is alleen jammer dat ze bij de Efteling niet een vol=vol regel kunnen invoeren. Vooraf kaartjes boeken/verkopen(via internet)en bij zoveel verkocht, kun je er niet meer bij en moet je een andere dag bedenken. Maar dat zal wel nooit in uitvoering komen denk ik :( Het is tenslotte best een hoop geld en als je dan maar 4 attracties hebt gedaan door de drukte ... maar ja ...
groetjes, Sonja

gialova

gialova

16-01-2009 om 09:24

Koud en druk

Wij zijn het laatste weekend van de kerstvakantie geweest. Het was echt megadruk. Er stond zelfs al een file op de snelweg. Bij de attracties stonden ook enorme rijen. Bij de droomvlucht hebben we zelfs een uur in de rij gestaan. Op de kou hadden we ons natuurlijk gekleed, maar de kinderen klaagden toch al snel over koude voeten. Dan ga je maar een restaurant opzoeken om wat op te warmen en dan zijn die ook al zo druk dat er geen zitplaats te vinden is. Het is wel mooi versierd allemaal en zeker tegen de avond met al die lichtjes aan ziet het er prachtig uit. Maar ons zie je daar niet meer met de winterefteling. Wij gaan liever in de zomer als het weer wat beter, is en als we een keer doordeweeks vrij zijn.

Groetjes Gialova

Sancy

Sancy

16-01-2009 om 10:39

Monique

"En Sancy, wij zullen daar zelf onze eigen ervaringen daar opdoen, dat is wat ik bedoel met het vormen van onze eigen mening" --> ja hoor, dat had ik wel begrepen, maar je vraag was op 2 manieren uit te leggen vandaar mijn reactie (mét knipoog hoor!) :-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.