Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Zo nu en dan slaapplek in amsterdam

in vervolg: dochter volgt training voor wax technician en ze heeft al te horen gekregen dat ze haar als eerste examen willen afnemen want ze willen haar snel plaatsen in Amsterdam. Helemaal top natuurlijk, ware het niet dat ze soms om half 10 en heel soms al om 9 uur in Amsterdam op de plaats van bestemming moet zijn.
Niet voldoende om daar woonruimte te zoeken, ook niet omdat zeker in het begin ze geen volledige werkplek heeft. Zo heel nu en dan (2 tot 3 nachten in de maand) zou ze geholpen zijn met een slaapplek in Amsterdam, zodat ze 's morgens op tijd op het werk is.
Is dit een vreemde vraag of wellicht dat er hier op OOL mensen zijn die spontaan een oplossing hebben?!

Overigens, ze kan tijdens haar training nog steeds modellen gebruiken, in principe wordt de training in Rotterdam gegeven, maar als ze eenmaal een onderdeel heeft gehad mag er ook in overleg in Den Haag en Amersfoort geoefend worden. Model zijn is gratis, dus voor niets haarloos op de door jouw gewenste plek(ken) de zomer in. 't Kost je alleen evt. reistijd en tijd van model-liggen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Brianna F

Brianna F

14-05-2013 om 08:43

Mijn dochter

Sliep 1 à 2 keer per week in een hostel, als ze heel vroeg op de uni moest zijn en dat vanuit onze woonplaats in Limburg niet ging redden. Zij had deze, eentje op christelijke grondslag, maar daar merk je verder niks van.
Shelter Christian hostels. Ze werd wel eerst uitgehoord wat ze kwam doen, omdat men geen Nederlandse gasten gewend is

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.