Home » Forum » Zoenen

Zoenen

77 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Manus
Zoenen

N.a.v. een nieuwe film stond in de filmbijlage van vandaag een foto van George Clooney, zoenend met een mevrouw. Georges handen lagen stevig doch liefdevol om mevrouws hoofd - ter hoogte van haar oren. Daargelaten of je wel of niet door George Clooney gezoend wilt worden, is er überhaupt iemand die het prettig vindt als haar hoofd - tijdens een innige kus - in de houdgreep genomen wordt? Enne... zijn er echt mensen die- in real life - op deze wijze zoenen? (of ben ik ooit ergens iets tekort gekomen).

Manus

Sancy
Ja hoor

Zo'n zoen krijg ik wel eens. Niks houdgreep, een liefdevolle aanraking.
En George mag dat ook best doen bij me. Puur als vergelijkingsmateriaal natuurlijk.

purk
Grappig

ik heb vanochtend echt naar die foto zitten kijken, terwijl ik mijn yoghurt met muesli naar binnen lepelde. Ik vond juist die handen zo mooi, het lijkt me geweldig om zo vast gehouden te worden, en dan ook nog george....ik vind het wel wat hebben.
Maar goed, ik heb er niet echt ervaring mee, zo in een houtgreep.

groetjes van Purk

Rieke
Geef eens

een linkje, ik wil die foto ook zien, ben dol op GC

Manus
Link

Ha! Na wat zoeken een link gevonden: http://www.imdb.com/media/rm982876160/tt1440728
Maarre... mijn hoofd in zijn handen en dan zoenen? Ik word daar dus volslagen tegendraads en weerspannig van - dag romantiek, dus.

Manus

Nasha 1st
**plok**

**raapt zichzelf weer van de grond**

zucht....zwijmel....

Mirage
Manus

Deze foto moet je natuurlijk wel in z'n context zien. Ik stel me zo voor dat George op me afloopt, we staan stil heel dicht tegen elkaar aan. Zijn handen verplaatsen zich naar mijn gezicht, hij aait over mijn wang, hij kroelt door mijn haren en dan zoenen. Zucht.... ;-)
Nee het is geen houdgreep, het gaat zachtjes, teder en liefdevol.

IngridT
Ik.....

...heb de foto niet gezien, maar het klinkt als iets wat ik wel eens doe bij de kinderen...ik vind het wel iets knus & liefdevols hebben, en zij klagen niet.....

Ingrid

Kaaskopje
Oh heerlijk

niks mis met zo'n hoofdgreep-zoen:-)

Kaaskopje
Nasha

Ik plok met je mee:-))

krin
Geen plok

Ik vind die greep van George er te krampachtig uitzien om nog aangenaam te kunnen zijn. Wanhopig bijna. Alsof hij bang is dat ze wegloopt als hij haar niet bij de les houdt. Ik vind een hand om mijn (achter)hoofd niet erg bij zoenen, maar dit lijkt me inderdaad niet zo prettig.
Nu ben ik ok niet zo'n fan van George. Wel als acteur, trouwens, en hij heeft een heerlijke stem, maar niet als lekker ding. Lang geleden in ER vond ik al dat hoe-heet-ze Carol iets beters verdiende.
Het mooiste van de foto vind ik nog haar haren. Doe mij die maar ;-)

Mamvantwee
Nee

Hmmm...ik ben wel de enige geloof ik,
maar doe mij maar geen houdgreep, ik hou meer van de stevige arm om mijn middel. En ook geen George graag, brrr. Doet mij aan koffie denken, trouwens.
Als er dan toch een filmster mijn pad moet kruisen, doe dan maar Kevin Bacon. Dan blijf ik wel even staan!

Kriwi
Ook nee...

Nee, ik ben dol op zoenen, maar houdgreep-zoenen vind ik echt niet zo fijn... Kijk, àls George dat bij me wil doen, zet ik me er wel een keertje overheen... maar over het algemeen geen houdgreep-zoen graag.

liat
Ik hou er niet van als er aan m'n haar wordt gezeten

een zekere meneer waarmee ik regelmatig bij zoen gaat altijd met zijn handen door mijn haar woelen. Heb ik eigenlijk een bloedhekel aan. Ik reageer daardoor bij voorbaat al licht geïrriteerd op George bij het zien van deze foto.

reina
Prima

Hoofd prima, maar van m'n nek moet je afblijven! :-)

Terpi
Sjonge

George doet dat bijna altijd bij mij... maar als Johnny thuis is heeft George het nakijken hoor!

ilsepilse
Nash 1st

ik ook lol !!

ChrisH
Mis ik nou wat?

Op die foto is George toch helemaal niet aan het zoenen met die mevrouw? Het zou natuurlijk kunnen dat het er elk moment staat aan te komen, maar het kan ook best dat hij haar dringend verzoekt om wat aan te trekken in die koude rivier.

Wat betreft zoenen met een hoofdhoudgreep, nee, ik geloof niet dat ik dat prettig vind.

Chris

Tirza G.
Nah

Leuke seksscene. Hij heeft verdorie al zijn kleren nog aan. Ik denk dat dit beeld maar een fráctie van een seconde duurt. En daarná zwiept hij zijn jasje uit om dat over haar schouders te vlijen.
Ik heb nou al een hekel aan het wicht. Ik vind het wel érg opdringerig om in je blote reet voor Georgie te gaan staan. Zo kan ik het ook.

Tirza

Massi Nissa
Eens met tirza

Een opdringerig mens, die mevrouw. Ik snap trouwens ook niet hoe ze uit een rivier kan komen met droog haar. Tsss.
En George mag best mijn hoofd vastpakken. Johnny niet en Brad ook niet (zeker niet sinds die allerlei enge sikjes kweekt).
Groetjes
Massi
O ja, hier geen hoofdvastpakkert als echtgenoot. Hij aait meestal lager, geloof ik.

Rieke
Oohh

Jullie zijn jàloers op die dame. Tjee, wat laten jullie je kennen meiden ;))
Nou, ik visualiseer mezelf in die houdgreep. Best wel lekker..

Mooie vrouw
Graag

Ik vind het heerlijk als ik op die manier wordt vastgehouden! Beetje dwingend/dominant, kom maar op :p

Terpi
Berber

Ik ben de flauwste niet, neem jij Brad maar! Heb jij nog wat smakelijks in te zetten? Wat jongs als tegenhanger voor die mannen op leeftijd? ;)

Fély
Johnny depp!

En niemand anders, nou ja behalve mijn eigen lief dan!!!! Maar om on topic te blijven, wat mij betreft prima zo'n hoofdgreep, maar mijn oren moeten vrij blijven. Vriendlief neemt mijn hoofd regelmatig zo liefdevol in zijn handen, kijkt me diep in mijn ogen en zegt dan waarschijnlijk iets hartkapotverscheurend moois, want ik zie zijn lippen bewegen, maar ik hoor niets!!!!

Bastet
Niet zoenen?

Volgens mij is hij het zeker van plan,het ziet er niet uit als vullingen tellen.De pose mag bij mij,mits je oppast voor al mijn oorbellen.
Bastet

Karly
Arghhh, schoonvaders....

Bleh, dit is dus de manier waarop mijn schoonvader altijd een welkomstzoen geeft. Half uur van te voren zit ik me al op te vreten dat hij weer zo stevig de handen op mijn oren gaat leggen. Dochter heeft dezelfde allergie.

Maarreh, als George het zou willen, vind ik het toch weer iets anders..... Jammie!

Karly

Starry Night
Wat!?

Riep hier iemand Johnny Depp...!?

Oh, sorry;-)

Tirza G.
Hou toch eens op

over die Johnny. Die wordt er zo langzamerhand in elk draadje bijgesleurd. Kan die man niet een poosje naar en onbewoond eiland?

Tirza

Bastet
Tirza

Ja hoor,stuur maar naar mijn eiland.
bastet

Starry Night
Haha, tirza

Is dat een voorzetje? Johnny op een onbewoond eiland, de hormonen gieren subiet door menig lijf:-P

Terpi
Ach tirza

Ik zal voor jouw broodnodige variatie dan wel Jude Law en Wentworth Miller in de strijd om de perfecte houdgreepzoen gooien... dan hou ik Johnny zelf wel bezig op Bastet's eiland :p

Pagina's

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.