Home » Forum » Afstudeeronderzoek armbandjes voor kinderen win een armbandje

Afstudeeronderzoek: armbandjes voor kinderen (win een armbandje!)

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
JasperM
Afstudeeronderzoek: armbandjes voor kinderen (win een armbandje!)

Hoi mamas en papas!

Ik ben bezig met mijn afstudeeronderzoek. Ik ben aan het onderzoeken hoe jonge ouders een nieuw product zien. Het gaat om een siliconen armbandje voor kinderen van 2-8 jaar oud. Dit armbandje is gemaakt om kinderen die 'perongeluk' weg zijn gelopen gemakkelijk terug te brengen naar de ouders. In deze armbandjes zit een NFC-chip (zelfde principe als contactloos betalen met een bankpas) en een QR-code. Hierop staat informatie die je zelf invoert. Over deze informatie heb je volledige controle; je kan alles zelf aan- en uit zetten waar en wanneer je maar wilt.

Wil je ook kans maken op zo'n tof armbandje voor je kindje? Vul dan gauw deze enquête in! Ik mag er namelijk tien uitdelen onder de mensen die me kunnen helpen! De enquête duurt ongeveer twee minuutjes.

Enquête: https://forms.gle/4zwD1gprCUoLoaDe9

Alvast bedankt!

Jasper

Knurf
Tof armbandje?

Goh, dat zie ik nou heel anders.

specht
Reclame?

Is dit wel een onderzoek, en geen reclame?
Het armbandje bestaat immers al.

JasperM
-

@Knurf dat kan, dat is ook een reden om de enquête in te vullen natuurlijk ;-)!

@specht het armbandje bestaat inderdaad al, ik doe onderzoek naar hoe ik de doelgroep van het armbandje het beste aan kan spreken!

Tine Winkel
#4

Niet met: hoi mamas en papas...

Knurf
Jasper

Bij de vraag wat ik voor een armbandje over heb, moet ik minimaal 1 euro invullen. Ik kan geen 0 euro invullen, wat voor mij het juiste antwoord zou zijn.