Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

COLC studie

COLC studie

27-05-2020 om 17:51

COVID-19 en kinderen, hoe zit dat? Dat onderzoeken wij met jouw hulp!

Welk effect heeft de coronacrisis op de leefstijl en gezondheid van kinderen in Nederland? Dat gaan we onderzoeken!

Wat is de COLC-studie?
In de COLC-studie doen wij, wetenschappers van het Maastricht UMC+, samen met andere ziekenhuizen in Nederland, onderzoek naar de invloed van de coronacrisis op de leefstijl en klachten van de kinderen en hun gezin. Wellicht heeft u al over ons onderzoek in de media gelezen.
Wij vinden het erg belangrijk dit te onderzoeken. Met deze kennis helpen we kinderen in Nederland zo gezond mogelijk te houden tijdens deze pandemie, maar ook tijdens toekomstige crisissituaties.

Meedoen? Dat kan!
Voor dit onderzoek worden digitaal verschillende vragenlijsten gestuurd, die jullie als ouders samen met je kind thuis kunnen invullen. Al veel kinderen doen mee met onze studie, en we krijgen enthousiaste reacties van kinderen op de vragenlijsten.
Heeft u een kind of meerdere kinderen tussen 4-18 jaar? Dan kunt u ook deelnemen!

Informatie en deelname:
Meer informatie vindt u op: www.mumc.nl/colc-studie.
Direct de volledige informatiebrief lezen en het toestemmingsformulier lezen, kan hier: https://software.memic.maastrichtuniversity.nl/coach_COVID19/School/Ic

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.