Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

S.

S.

20-04-2020 om 17:48

GEZOCHT: ouders van kinderen van groep 6 t/m 8 voor onderzoek over klimaat!

Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn een groep tweedejaars aan de Radboud Universiteit. Voor onze opleiding doen we onderzoek naar klimaat-gerelateerd gedrag onder kinderen van 9 t/m 12 jaar.
Normaliter zouden wij bij een basisschool langsgaan om daar een aantal kinderen uit groep 6, groep 7 en groep 8 een vragenlijst voor te leggen. Helaas loopt het door het Coronavirus dit jaar wat anders en zetten wij ons onderzoek online voort. Dit betekent ook dat wij nu zelf op zoek moeten gaan naar 75 kinderen uit groep 6, groep 7 en groep 8.

Onze vraag is dus of u toestemming wilt verlenen aan een klein onderzoek voor de kinderen. Tijdens dit onderzoek worden alle antwoorden geanonimiseerd en zal niets terug te leiden zijn tot u. De vragenlijst neemt ongeveer 10 minuutjes in beslag. Zodra u als ouder toestemming heeft verleend, wordt u een link verstuurd met de vragenlijst die uw kind in kan vullen. Klik op onderstaande link als u deel wilt nemen:

https://radboudletteren.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9pCX8j4M1JyYwv3

Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd en de eventuele moeite!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.