Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Gezocht: ouders van lesbische, homo, bi en transgender-jongeren voor onderzoek

Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en Movisie doen onderzoek naar ervaringen van ouders met een lesbisch, homo, biseksueel of transgender (LHBT) kind dat last heeft gehad van zelfmoordgedachten.

Wij zoeken ouders:
• van LHBT- jongeren die last hebben gehad van zelfmoordgedachten of een zelfmoordpoging hebben gedaan;
• die hun ervaringen willen delen in een interview.

Als u wilt deelnemen vinden wij het belangrijk dat uw kind in de afgelopen twee jaar geen zelfmoordpoging heeft gedaan en dat de hoeveelheid en sterkte van hun zelfmoordgedachten laag is.

Het interview zal telefonisch of door middel van Skype afgenomen worden en het interview zal ongeveer een uur in beslag nemen. U ontvangt voor het deelnemen een cadeaubon van €10,-. De resultaten van de interviews zullen anoniem weergegeven worden. Uw persoonlijke gegevens en de informatie die u geeft, worden anoniem verwerkt..

Meer informatie of aanmelden: www.rug.nl/gmw/lhbtonderzoek

Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Jennifer de Lange ([email protected]), Rijksuniversiteit Groningen.

Heb je hulp nodig? Je kunt altijd terecht bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 of via 113.nl. 113 is 24/7 bereikbaar.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.