Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Heb jij pas deelgenomen aan een opvoedcursus of bezoek je regelmatig themabijeenkomsten? Wij leren graag van je ervaring!

Beste ouder/ verzorger,

Het Erasmus Medisch Centrum is een grootschalig onderzoek gestart naar opvoedondersteuning. Het doel is om een overzicht te krijgen van activiteiten die de beste ondersteuning bieden om zo het aanbod te verbeteren.

Voor dit onderzoek zoeken wij ouders/ verzorgers met een kind in de leeftijd van 0-7 jaar die in de afgelopen zes maanden hebben deelgenomen aan een opvoedcursus of die van plan zijn hier binnen de komende zes maanden aan deel te nemen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Peuter in Zicht’, ‘Positief Opvoeden/ Triple P’, ‘Stevig Ouderschap’, ‘Pittige Jaren’, ‘Moeders Informeren Moeders’ en ‘Video-hometraining’. Dit mag ook een opvoedspreekuur of themabijeenkomst over opvoeden zijn.

Wilt u onze vragenlijst invullen? Klik dan op onderstaande link:
https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/cikeo/ls/index.php/421465

Het invullen van de vragenlijst duurt 25 minuten. Ongeveer een half jaar later vragen we u om de tweede vragenlijst in de te vullen. Als bedankje ontvangt u na afloop een cadeaubon ter waarde van €8,00 bij bol.com.

Meer informatie vindt u op www.cikeo.nl.
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected].

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,
Dafna Windhorst, Irene Fierloos en Anne Pilon
Afdeling Maatschappelijk Gezondheidszorg, Erasmus MC Rotterdam

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.