Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Jongeren Gezocht Uit Amsterdam Diemen: In Gesprek Over Passend Onderwijs

In opdracht van het Samenwerkingsverband PO en VO doet Stichting Alexander onderzoek naar de behoeften van leerlingen wat betreft informatie en steun over (passend) onderwijs. De uitkomsten van deze gesprekken worden gebruikt bij het vormgeven van steun en informatie aan leerlingen in Amsterdam/Diemen. Er zal namelijk een ‘leerlingensteunpunt’ worden gerealiseerd, maar hoe dit eruit zal komen te zien moet nog worden bepaald, en dat doet het Samenwerkingsverband het liefst op basis van waar kinderen en jongeren zelf behoefte aan hebben.

Voor wie? Kinderen en jongeren vanaf 11 jaar oud, die op de basisschool of middelbare school zitten in de regio Amsterdam-Diemen.

Waar? Er zijn twee opties.
- online, via Teams
- op locatie, bijvoorbeeld op een school

Hoe ziet deelname eruit? Leerlingen doen eenmalig mee aan een groepsgesprek of individueel interview. Zij krijgen hiervoor een vergoeding van €15.

Aanmelden? Stuur Laura een berichtje met je naam, opleiding (welke klas je zit) en op welke manier je mee wil doen (alleen of in een groepje) via 06-12229419, of [email protected]. Aanmelden kan ook via dit formulier: https://forms.gle/PASRWRoYzXBBNPKaA

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.