Home » Forum » Onderzoeks oproepen en enquêtes » Nieuw zelfhulp ouderprogramma voor omgang met druk en

Nieuw zelfhulp ouderprogramma voor omgang met druk en opstandig gedrag (onderzoek)

1 bericht / 0 nieuw
Suzanne
Nieuw zelfhulp ouderprogramma voor omgang met druk en opstandig gedrag (onderzoek)

De Vrije Universiteit heeft in samenwerking met Accare Groningen een nieuw zelfhulp-ouderprogramma ontwikkeld ("Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag"). Met het ouderprogramma leren ouders bewezen effectieve technieken aan voor de omgang met druk en/of opstandig gedrag van hun kind. Het programma is uniek, omdat ouders het in 15 weken zelfstandig vanuit huis kunnen doorlopen door middel van een werkboek en een online programma.

Wij zijn op zoek naar ouders van kinderen (4-12 jaar) met druk en/of opstandig gedrag, die op zoek zijn naar handvatten voor de omgang met dit gedrag van hun kind. Wij zijn op zoek naar ouders die het ouderprogramma als een van de eerste ouders (gratis) willen doorlopen, en mee willen werken aan onderzoek naar de werkzaamheid van het programma.

Dus bent u een ouder van een kind dat druk en/of opstandig gedrag laat zien en kunt u daar wel wat handvatten voor gebruiken? Meldt u zich dan aan voor het zelfhulp-ouderprogramma "Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag"
Meer informatie of aanmelden kan via www.aandeslagmetdrukenopstandiggedrag.nl