Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoek naar astma

Hoi! Wij zijn 5 studenten van de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en wij zijn bezig met een product ontwikkelen waarmee astma-aanvallen bij jonge kinderen voorkomen kunnen worden. Daarvoor willen wij graag meer weten over de ervaringen van ouders van kinderen met astma en feedback krijgen over ons huidige concept. Dit kan via de onderstaande link, het kost ongeveer 10-15 minuutjes!
Alvast bedankt!

https://asthmatic-wheeze-detector.carrd.co/

Zo'n app bestaat al. Kijk naar SmartAstma. Je kind blaast in een appartaatje dat ingeplugd is op je smarphone en je kunt direct zien hoe het met je kind is gesteld. De app waarschuwt zelfs van tevoren voor astma-aanvallen (dan is de uitslag oranje) of voor nog erger, dan is de uitslag rood. Je weet dan direct hoeveel inhalaties je je kind moet geven en kunt ook beter inschatten wat de oorzaak is van de astma-aanval. Het is gewoon geweldig voor jonge kinderen omdat die niet aan kunnen geven hoe ze zich voelen. Sowieso is het lastig te voelen aan je longen wat er aan de hand is (ik spreek uit ervaring) dus ook voor volwassenen is SmartAstma een geweldige uitvinding. Het is alsof je een hele goede arts in je zak hebt die je elke dag monitort

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.