Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoek over de morele ontwikkeling van kinderen

Beste moeders,

Heeft u een kind van tussen de 12-22 maanden? Dan zou ik u graag willen vragen om deel te nemen aan ons onderzoek over de morele ontwikkeling van jonge kinderen en de factoren die deze ontwikkeling misschien kunnen beïnvloeden.

Ons onderzoek bestaat uit een survey (duur: 30-40 minuten) die u kunt invullen door op deze link te klikken:
https://edu.nl/7w3fc

Als beloning voor uw deelname krijgt u van ons een bol.com cadeaubon t.w.v. €7.50.

Mocht u ons nog verder willen meehelpen met ons onderzoek, dan zullen we blij zijn als u na het invullen van de survey ook deelneemt aan een vervolgonderzoek, bestaand uit een testsessie bij u thuis, samen met uw kind. Tijdens deze testsessie, die volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM wordt doorgevoerd, voert uw kind enkele taakjes uit. Voor uw deelname krijgt u nogmaals een bol.com cadeaubon t.w.v. €7.50 en uw kind krijgt een cadeautje. Verdere informatie over deze testsessie vindt u in onze survey.
(Het is natuurlijk ook helemaal prima om alleen maar de survey in te vullen, zonder aan het vervolgonderzoek deel te nemen)

We willen natuurlijk graag zo veel mogelijk mensen bereiken voor ons onderzoek, daarom waarderen we het delen van de link naar onze survey zeer.

Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.