Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Aslihan

Aslihan

03-06-2020 om 20:37

Oproep: wie heeft wel eens moeite met thuisonderwijs tijdens coronacrisis?

Bijna elke ouder heeft wel eens moeite met het helpen van de kinderen bij hun huiswerk. En al helemaal nu tijdens de coronacrisis, wanneer de stof digitaal doorkomt en jij en je kind(eren) het verder samen moeten uitzoeken. Wij zijn op zoek naar de persoonlijke ervaringen van ouders, die zich niet altijd even goed in staat voel(d)en om hun kind te helpen met de stof deze weken. Bij voorkeur met kinderen op de middelbare school en op vwo (omdat hier vaak het meeste huiswerk is), maar andere ervaringen zijn ook welkom.

Ben jij, of ken jij, iemand die ons hierover zou willen vertellen? Dat kan anoniem, en bijvoorbeeld via telefoon, whatsapp of email. Dat hoeft niet lang te duren, en elke ervaring is waardevol, dus ook die van jou!

Over ons:
Wij zijn studenten sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. We willen graag meer weten over de impact van de coronacrisis op ouders en het onderwijs. Dit is namelijk een periode die zich nog nooit eerder heeft voorgedaan, en dus valt er veel te leren van ouders over de knelpunten van het afstandsonderwijs.

Kan jij ons verder helpen?
Mail dan naar:
[email protected]

Bedankt!
Lisa, Sam en Aslihan

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.