Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

vrijwilligers gezocht voor een anonieme enquête rond seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Hallo

Wij zijn leerlingen uit het zesde middelbaar humane wetenschappen.
Voor ons eindwerk kozen wij voor het onderwerp: seksueel grensoverschrijdend gedrag. Om informatie te verzamelen nemen wij een enquête af. Bedrijven zijn verplicht om een beleid/procedure tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag te hebben, maar dit beleid is niet altijd goed (genoeg). Dit is waarom wij dit onderzoek voeren, we hopen aan het eind van ons onderzoek enkele tips te hebben om het (algemene) beleid tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag te verbeteren.
Daarom hebben wij vrijwilligers nodig die in contact zijn gekomen met grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. U hoeft u geen zorgen te maken indien u bang bent dat deze informatie tegen u gebruikt zal worden aangezien we niet naar uw persoonlijke gegevens vragen. Ook zullen uw antwoorden op de ingevulde enquête enkel gebruikt worden in het kader van ons onderzoek.
Indien u ons verder wilt helpen met het onderzoek kunt u de enquête invullen via deze link:
https://goo.gl/forms/99sfWF8byz0XV6qt1

Alvast heel erg bedankt en met vriendelijke groeten
J.A. en A.C.

Tine Winkel

Tine Winkel

22-02-2019 om 14:44

Als ik de eerste vraag ontkennend beantwoord, moet ik toch gewoon verder, mi klopt dat niet. En een prev adviseur psychosociaal bestaat niet in NL. Met prev adviseur geneesheer wordt een bedrijfsarts bedoeld?

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden