Home » Forum » Zwangere gezocht die februaribegin maart uitgerekend is

Zwangere gezocht die februari/begin maart uitgerekend is

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
chani
Zwangere gezocht die februari/begin maart uitgerekend is

GEZOCHT: ZWANGERE 🤰

Hallo!
Ik ben Eva, sinds dit studiejaar studeer ik Verloskunde aan de Academie Verloskunde Maastricht.
Dit jaar krijgen wij een opdracht waarvoor ik een zwangere vrouw zoek die het leuk vindt als ik haar mag volgen tijdens haar zwangerschap. Voor goed verloop van de opdracht zoek ik naar iemand met een uitgerekende datum tussen eind januari en begin maart.

Voor de opleiding is het belangrijk om een goed, volledig beeld te vormen van de zwangere cliënt en het proces dat zij doorloopt, en hoe zij dit zelf ervaart.
Eerst zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin vooral de wensen en verwachtingen van de verloskundige zorg centraal staan, en de eerste ervaringen op alle gebieden. Als hier toestemming voor gegeven wordt, zal ik ook aanwezig zijn bij één of meerdere controles en bij de bevalling, maar hier kan ook een vervangend interview voor plaatsvinden mocht dit gewenst zijn.
Ten slotte zal er een afsluitend interview plaatsvinden waarin teruggekeken wordt op de ervaringen, en in hoeverre de verwachtingen tegenover de zwangerschap, bevalling en verloskundige waargemaakt zijn.

Ben/ken jij iemand die geïnteresseerd is in deelnemen in deze opdracht? Of heb je er vragen over? Voel je vrij me te berichten!

Lieve groetjes,
Eva Schuit

Triva
Hmm

Daarvoor schrijf je toch verloskundigepraktijken aan? Die kunnen het zelf vragen aan vrouwen die dan uitgerekend zijn, grotere kans ook dat je als "stagiair" mee mag naar de bevalling. Sowieso is het logisch om deze opdracht als stagiair te doen.

chani
Niet de bedoeling

School heeft expliciet aangegeven dat het niet de bedoeling is om deze opdracht vanuit stage lopen te regelen

Triva
tja

School kan wel van alles willen maar ik vind het behoorlijk amateuristisch om via een forum iemand te moeten vinden aan wie je gaat vragen of je bij de bevalling mag zijn. Nou ja dan maar niet via een stage maar ik vind dat school moet aanmoedigen om iemand te vinden via een verloskundigepraktijk als een soort driehoek tussen jou, de verloskundige en de zwangere en niet als een soort 1 op 1 dingetje. Maar goed, veel succes.

Lilian1
Ik zou op Facebook

Een oproepje plaatsen, dat lijkt me meer opleveren

Niki73
Andere

Als het niet via je stage-praktijk mag, dan vraag je toch gewoon een andere verloskundige?

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.