Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Kristel

Kristel

09-10-2014 om 17:11

BMI met betrekking tot buitenspeelgedrag

Hallo allemaal!
Samen met 4 medestudenten Pedagogische Wetenschappen doe ik onderzoek naar de samenhang tussen de BMI en het buitenspeelgedrag van kinderen in de leeftijd 4-6 jaar. Ben je/bent u een ouder van een kind/kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar? Dan zou je/u ons heel blij maken door onze enquête in te vullen! Het kost slechts een paar minuutjes tijd
Het zou ons heeeel erg helpen als je deze enquete invult!!!
http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=202885

Alweer?

Enquête: verband tussen buitenspelen en BMI
Beste allemaal!
Ik ben eerstejaars student pedagogische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor mijn studie doe ik met een groepje een onderzoekje naar het verband tussen buiten spelen en BMI. Hiervoor hebben wij een aantal mensen nodig met kinderen tussen de 4 en 11 jaar die onze enquête (volledig anoniem) invullen. Het kost u hooguit een paar minuutjes en u zou mij en mijn groepsgenootjes er erg mee helpen! Dus bent u ouder van kinderen tussen de 4 en 11 jaar en heeft u een paar minuutjes over? Dan zou ik het ontzettend fijn vinden als u onze enquête in wil vullen!
De link naar de enquête:
http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=201399
Alvast hartelijk bedankt!

te snel

Ik was nog niet klaar: deze hebben we pas al langs zien komen, zie gekopieerde tekst in mijn bericht hierboven. Misschien kunnen jullie samenwerken?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.