Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Enquête over ouders en kinderboeken

Hallo leden van ouders.nl! Wij zijn een groepje studenten die momenteel een project doen voor een klein startup bedrijfje met betrekking tot kinderboeken. Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie een korte vijf minuutjes uit jullie dag willen nemen om onze (anonieme) enquête in te vullen. Hierbij de link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CSmTmFqaGE2s5HI2tbXhHaUdCczusRlCpC_vXrTmuPJUM0VQRlQ1Mk9WTksyQUFFTFhFRk1KM0ZJWCQlQCN0PWcu

Alvast bedankt en nog een fijne dag!

Bij de vraag tot welk device mijn kind toegang had was maar 1 antwoord mogelijk.  Een brugklasser heeft een telefoon en een eigen computer/ laptop. Er zijn ook diverse tablets in huis waar hij gewoon gebruik van kan maken indien gewenst. Jammer dat ik dat niet kon aangeven.  Heb het nu bij anders ingevuld. 

Hoe vaak een kinderboek wordt gelezen, is heel erg afhankelijk van de leeftijd. Bij de jongsten - dagelijks tot het boek uit elkaar valt . Maar als ze wat ouder worden, wordt een boek nog maar 1x gelezen (of heel soms, jaren later, nog eens).

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.