Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Gezocht: Ouders waarvan het kind in de afgelopen 12 maanden een ziekenhuisopname heeft gehad

Ouders gezocht voor vragenlijstonderzoek "Kusje Erop" - Onderzoek naar mogelijkheden om de ziekenhuiszorg rondom behandelingen bij kinderen te verbeteren

Behandelingen voor kinderen zijn soms nodig. We willen het liefst dat kinderen met zo min mogelijk negatieve ervaringen het ziekenhuis verlaten. In dit onderzoek willen we te weten komen hoe ouders denken over verschillende mogelijkheden om de ziekenhuiszorg aan kinderen te verbeteren. Bij deze zorgverbeteringen spelen soms ook placebo-effecten een rol; denk bijvoorbeeld aan de werking van een “kusje erop” als een kind zich pijn heeft gedaan.

Voor dit onderzoek kunnen alle ouders waarvan hun kind in het afgelopen jaar een behandeling heeft gehad in een ziekenhuis meedoen. Het maakt daarbij niet uit waarvoor het kind een behandeling heeft gehad en of het een dagbehandeling of een langere opname betrof. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten.

https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9NV7271QnNJMPdA

Meer informatie over het onderzoek en de vragenlijst zijn te vinden via onderstaande link. Neem bij vragen vooral contact op met het onderzoeksteam via [email protected] of met de hoofdonderzoeker via [email protected].

We zijn heel blij met iedere bijdrage, dus verspreiding in jullie netwerk wordt ook zeer gewaardeerd!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.