Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Smaakonderzoek

Smaakonderzoek

29-04-2014 om 14:28

Onderzoek naar gezonde voeding.

Samen met het onderzoeksteam van Wageningen University en Research center (WUR) zijn we bezig een smartphone app te ontwikkelen waarmee mensen geholpen worden om gezonder te gaan eten. In dit kader zijn wij op zoek naar deelnemers die een korte vragenlijst in willen vullen, zodat we een beter beeld krijgen van hoe een app rondom voeding er ongeveer uit zou moeten zien. Onder de deelnemers worden er vijf VVV bonnen verloot ter waarde van 20 euro!

De online vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. De vragen gaan onder andere over hoe gezond of ongezond mensen eten, welke motieven hierbij een belangrijke rol spelen en hoe een app hierbij ondersteunend zou kunnen zijn.

De gegevens van dit onderzoek worden volledig anoniem verwerkt en worden niet aan derden verstrekt. Medewerking aan het onderzoek is volledig op vrijwillige basis, u kunt op elk moment stoppen.

De uitkomsten van dit onderzoek zullen wij ter zijner tijd delen in deze thread en uiteraard zijn vragen en/of opmerkingen over het onderzoek zeer welkom!

Overigens kunt u ook altijd contact opnemen met de onderzoekers via:
[email protected]

Klik op de onderstaande link om met de vragenlijst te beginnen!
https://eq.wur.nl/eq/r2/wj35h

Met vriendelijke groet,
Team smaakonderzoek WUR.

Juno

Juno

01-05-2014 om 13:16

Gedaan

...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.