Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Isabellek

Isabellek

11-05-2014 om 23:03

Onderzoek naar goede doelen

Beste ouders,

Vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam doe ik voor mijn master scriptie experimenteel onderzoek naar goede doelen en specifiek de Surfrider Foundation. Hiervoor heb echter nog heel wat deelnemers nodig... Daarom zou ik u dan ook graag willen vragen om 7 minuutjes van uw tijden om via onderstaande link mijn online vragenlijst in te vullen.

Link naar mijn vragenlijst:
https://vuass.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_1AFbXhSV6ZjlcWh

U zou me hierbij erg helpen!

hmmm

http://surfriderfoundation.nl/surfspot-behoud/
Ouders lijken me niet echt de doelgroep van deze organisatie.

Isabellek

Isabellek

11-05-2014 om 23:43

Deels gelijk

U heeft helemaal gelijk hoor! Ouders zijn niet helemaal de doelgroep van de organisatie, echter uiteindelijk gaat het iedereen aan in wat voor een wereld wij leven .

Wel hoor!

Hier een golfsurfende moeder met 2 kinderen van 14 en 8 die ook dit jaar weer met het hele gezin en familie 2 weken gaat golfsurfen in Frankrijk. Net als vorig jaar, en het jaar daarvoor. Etc etc etc.

Ook surfers krijgen kinderen AnneJ.

Tabitha

Tabitha

14-05-2014 om 20:47

Wat doet de stichting dan?

En ja, ik weet dat AnneJ de link al heeft gegeven. Misschien is het handig voordat je vragen over de stichting stelt te vermelden waar ze voor staat en hoe ze dat wil bereiken. Ik heb nu maar overal neutraal ingevuld.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.