Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Mariette Boersema

Mariette Boersema

19-05-2017 om 18:00

Gezocht ouders van vegetarisch etende kinderen van 1-6 jaar.

Eten uw kinderen vegetarisch ( geen vlees,vis en kip maar bijvoorbeeld wel zuivelproducten of ei) en wilt u weten of zij alle voedingsstoffen binnen krijgen die van belang zijn voor de gezondheid en de groei? Doe dan mee aan ons onderzoek.

In opdracht van een Diëtistenpraktijk te Haarlem en Amsterdam voeren wij een onderzoek uit naar de samenstelling van de voeding van kinderen van 1-6 jaar die vegetarisch eten.

Als u mee doet aan dit onderzoek vragen wij u om 4 dagen in een eetdagboek op te schrijven wat uw kind eet en drinkt. De eetdagboeken gaan wij analyseren.
Na de analyse krijgt u persoonlijk, per telefoon, advies om indien nodig de samenstelling van de voeding van uw kind te verbeteren. Ook krijgt u te horen of de voeding van uw kind alle benodigde voedingsstoffen bevat en geven wij antwoord op vragen ten aanzien van de voeding.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie stuur dan een mail naar: [email protected].
U kunt zich aanmelden tot 14 juli 2017.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd voor de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek door Mariette Boersema in opdracht van Diëtistenpraktijk de Meermin

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.