Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Ouders en School Ouders en School

Ouders en School

Lees ook op
Redactie Ouders Online

Redactie Ouders Online

27-10-2015 om 15:42

Vacatures Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC)

Beste forumgebruikers,

De Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC) zoekt nieuwe leden en plaatsvervangend voorzitters. We hebben overwogen om onszelf aan te melden maar dat blijkt niet te kunnen omdat je jurist moet zijn en dat zijn wij niet. Maar misschien dat er onder onze bezoekers juridisch geschoolde ouders zijn die dit interessant vinden.

Ook is er een vacature voor een vicevoorzitter van de Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidsverklaring sbo/(v)so (LBT). Deze commissie behandelt plaatsingsproblemen in het speciaal onderwijs.

Voor beide commissies sluit de inschrijving op 6 november aanstaande.

Hieronder volgt de mail die wij ontvingen.

Henk Boeke (redactie Ouders Online)
_______________________________

14-10-2015
Beste contactpersonen,

1. LKC
Bij de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC) van Onderwijsgeschillen ontstaan eind van dit jaar en eind 2016 vacatures voor plv. voorzitters en leden wegens het bereiken van de voor hen geldende maximale benoemingstermijn. Wij hebben vandaag de vacatures online geplaatst. Hierbij bieden wij u ook de wervingstekst aan en mogelijk kent u iemand in uw omgeving voor wie dit interessant zou kunnen zijn of kunt u het plaatsten op uw website. De profielen, werving en selectie staan beschreven. Hierbij ook een link naar onze website. http://onderwijsgeschillen.nl/actueel/vacatures-voor-plv-voorzitters-en-leden-bij-de-landelijke-klachtencommissie-onderwijs-lkc

2. Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidsverklaring sbo/(v)so (LBT)
Ook hebben wij vandaag een vacature geplaatst voor een vicevoorzitter bij de LBT. Meer informatie over het profiel, de werving- en selectieprocedure op de website van Onderwijsgeschillen.
http://onderwijsgeschillen.nl/actueel/vacature-voor-vicevoorzitter-bij-de-landelijke-bezwaaradviescommissie

U mag deze informatie delen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.