Over het forum Over het forum

Over het forum

HB

HB

28-10-2016 om 15:32

Experiment: 'Seksuele en reproductieve gezondheid'

Beste forumgebruikers,

Zoals jullie gezien hebben, doen we nu ook AdSense-advertenties. Oftewel: advertenties die aansluiten (of proberen aan te sluiten) op de inhoud van de pagina. In een ander draadje (Hahaha...nieuwe advertenties zijn grappig...) worden daar de soms komische effecten van besproken.

Om jullie zo min mogelijk lastig te vallen met onwenselijke advertenties, hebben we de zogenaamde 'gevoelige categorieën' (zoals casinospelen, snel rijk worden en dieet-narigheid) uitgeschakeld. Er is echter één categorie die officieel onder de 'gevoelige categorieën' valt, maar die misschien niet zo ernstig is, namelijk 'Seksuele en reproductieve gezondheid'. We hebben die categorie bij wijze van experiment nu aan gezet.

Verzoek: laat het ons weten (in deze discussie-draad) als jullie die advertenties aanstootgevend vinden. Bij veel klachten zullen we die categorie weer uitschakelen.

Vriendelijke groet,
Henk Boeke (Redactie Ouders Online)

Vesper Lynd

Vesper Lynd

28-10-2016 om 19:04

Niet gemerkt

In de rubriek Seksualiteit krijg ik reclames van Fonq en Oral B. De link met seksuele en reproductieve gezondheid heb ik dus nog niet gelegd. Bij dit topic krijg ik Tefal pannen, dus misschien ben ik gewoon een seksloze muts

Kaaskopje

Kaaskopje

28-10-2016 om 20:28

Vesper Lynd

Ik herinner mij draadjes waarin de elektrische tandenborstel centraal stond en niet voor hagelwitte tandjes.

Tefal heeft een speciale anti-aanbaklaag. Beschermd tegen aanbranden, minder olie nodig... ik zie de link wel hoor!

Vogel

Vogel

28-10-2016 om 20:36

Brrr

Reproductieve gezondheid, wat een akelige ambtelijke term!
Maar ik zag een advertentie voor een printer. Reproductie, dat wel, maar gezondheid?!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.