Home » Forum » Ik kan niet meer scrollen jullie

Ik kan niet meer scrollen? Jullie?

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
IngridT
Ik kan niet meer scrollen? Jullie?

Ik kan als ik via ‘recente inhoud’ op het forum lees opeens niet meer door een draadje heen scrollen. Kan wel de eerste pagina zien, en naar laatste reactie springen, maar de optie om naar een vorige of volgende pagina te scrollen is verdwenen. Ligt dat aan mijn i pad? Of hebben jullie het ook? Als ik ‘gewoon’ per forumrubriek rondneus is de scroll optie er wel trouwens, maar dat vind ik niet echt fijn. Kijk eigenlijk altijd via recente inhoud....

Forumbeheer Oud...
Opgemerkt

De paginanummers zijn verdwenen, je kunt dus alleen nog maar naar de laatste pagina, niet de pagina's er tussenin.

Het is doorgegeven en er wordt aan gewerkt.

Met vriendelijke groet,
Forumbeheer Ouders Online

Pirata
Ja

Ik dacht al dat ik gek geworden was... 😉

@Emma
Haha Pirata :-)

Ik word trouwens wel gek van die reclames die de laatste tijd ineens verschijnen op het moment dat je bijvoorbeeld "recente inhoud" wil aantikken. Dan krijg je dus de reclame en niet wat je wilde aantikken.

Kaaskopje
Op de telefoon

Het speelt in hoofdzaak op de telefoon, is mijn ervaring. Ik werd er zo mal van dat ik gister printscreens heb doorgestuurd, zodat te zien was wat ik zie.

Kaaskopje
Oh nee

Ik heb even gekeken, maar de paginanummers zijn missen hoe dan ook, dus ook op de computer. De reclamevideo is op de telefoon een enorme stoorzender.

Kaaskopje
Woord teveel

Ik merk dat ik vandaag weer last heb van woorden teveel of juist te weinig in mijn teksten.

Carla
Voor t eerst

Word ik knetterkneiter van reclames van een halve minuut die van boven meespringen naar tussen de reacties, vervolgens naar rechts onder in het klein om dan te verdwijnen.
Niet weg te klikken helaas.

Lente
@Emma

Die ervaring heb ik ook. Ik krijg reclames in beeld die ik niet heb aangeklikt. En als ik terugkijk staan ze niet in de buurt van de draad die ik aanklik. Het ligt dus niet aan mij. Erg irritant .

IngridT
Maar het scrollen...

Werkt weer! Snel opgelost. Fijn.

Redactie Ouders...
Printscreens

Vervelend dat jullie zo'n last hebben van de advertenties. Kunnen jullie printscreens sturen van de problemen/irritaties naar info@ouders.nl ? Dan kan ik er hopelijk wat aan doen!

Pooh bear
Juist op mijn laptop

Ik zie op mijn telefoon (IPhone ) juist helemaal geen reclame maar juist op mijn laptop zie ik soms heel veel reclame tegelijk.
Ik zal morgen kijken of ik er een printscreen van kan maken.

Lente
Toevallig?

Vandaag nergens last van. Ik heb weliswaar liever allen advertenties rechts in beeld en niet binnen de forum-kolom. Maar vandaag blijven ze netjes onderaan, in plaats van dat ik maar één reactie per keer kan zien.
Vandaag ook geen last van advertenties in beeld die ik niet heb aangeklikt.

Ik heb een tijdje geleden de ADP block aangepast, op hun voorstel. Oftewel beeldvriendelijke advertenties toelaten in belang van de website en inkomsten. Dat ging een tijdje goed tot de afgelopen dagen. Ik stond bijna op het punt om de zwaardere block weer in te zetten.
Nu wacht ik het nog even af.

Ik heb vandaag gelezen via computer.

Lente
Nu toch weer last

Printscreens gestuurd naar mailadres zoals gevraagd.