Home » Forum » Over het forum » In een nostalgische bui

In een nostalgische bui

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nikus
In een nostalgische bui

Zo'n 16 jaar geleden kwam ik voor het eerst op dit forum met een vraag over pallliatieve zorg bij kinderen. Ik ben er jaren bljven plakken. Zonder dit forum was ik nooit zo goed door de periode gerold na het overlijden van ons Daantje.

Inmiddels ben ik al jaren niet meer op het forum geweest. Ik schat zo'n kleine 10 jaar. Mijn man is de zolder aan het opruimen en daar kwamen we lieve kaartjes van lieve forumgebruikers tegen uit de tijd van Daantje.

Voor al die oudgedienden, dank jullie wel! En voor mijn allerlliefste vriendinnetje die ik hier heb leren kennen, ik hou van je!

Waar een klein forum groot in kan zijn.

Ik gun de nieuwe generatie moeders een heel fijne forumtijd toe.ik had het niet willen missen.

Kaaskopje
Nikus

Ik heb jouw start hier niet meegemaakt, maar de naam van je zoontje, Daantje, zit wel in mijn geheugen. Fijn dat OO die rol voor je heeft gespeeld!

juf Ank
ja, dat...

weet ik nog wel. Fijn dat het van betekenis was!

Rafelkap
Hee Nikus!

xxx Rafelkap/Mijntje

Nikus
Ravelkap

Hee Rafelkap😊

Sancy
Well well

Dag Nikus et al,

Kijk eens aan, gone but not forgotten. Nikus, ik herinner me jou nog goed, en natuurlijk ook Daantje want jullie zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en met OO.

En zo kwam ik ook weer hier terecht, op zoek naar steun voor een actie. Kijk maar eens bij Off-Topic waar ik een draadje heb gestart met als titel: "Laat Anne niet zitten!".

Liefs, Sancy