Home » Forum » Afschrift creditcard

Afschrift creditcard

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
maar even zo
Afschrift creditcard

Ik was net even aan het kijken op onze online bankrekening en belandde voor het eerst op de creditcardafdeling. Wat ik niet wist is dat ik alles online gespecificeerd kon bekijken wat er de afgelopen maanden/jaren maandelijks is afgeschreven. Ik vond bij mijn man zo 3/4 maandelijks (soms meer) betalingen van 8 tot ca. 15 euro aan bij Tropical Productions Philadelphia (???). Ik heb me suf gegoogled maar kom er niet achter. Ik zit hier een beetje met een klomp in mijn maag want ik heb het gevoel dat hij voor pornosites of iets dergelijks betaalt en heb nu even het gevoel mijn eigen man niet te kennen. Wat zou dat kunnen zijn?

Jet Burg
Dit misschien?

http://www.tropicalproductions.com/home.htm

Maar waarom vraag je het niet gewoon aan hem?

Jet Burg
En

als je op google intikt: "tropical productions" (dus tussen "") dan kom je ook op een salsa site. Misschien zit hij stiekem op salsa om je te verrassen?

Jaymza
Of

iemand anders boekt op jullie crdeitcard

Zoek
Gevonden

via yahoo www.tropical-productions.com/studio/12897 Waarschuwing: een minder leuke site.

Tinus_p
Minder leuke site

In welk opzicht?

maar even zo
Geconfronteerd

Ik heb mijn man er direct maar even mee geconfronteerd. Eerst draaide hijwat om de hete brei heen en zei dat iemand zijn creditcardgegevens gebruikte maar hij belde me later toch terug om de boel op te biechten. We hebben even een 'stevig' gesprekje gevoerd waarbij ik aangaf dat ik het op zich niet erg vind dat mannen dit soort sites bezoeken maar dat hij er voor betaalt vind ik onnozel en ik houd ook niet van dat stiekeme. Zet dan af en toe de tv aan met al die 100-erden zenders die wij hebben en doe de gordijnen dicht. Ik moet het nog even laten bezinken maar ik vond de twijfel (en het liegen) erger dan het gegeven zelf.

Tinus_p
Halfleeg of halfvol

"Eerst draaide hijwat om de hete brei heen en zei dat iemand zijn creditcardgegevens gebruikte maar hij belde me later toch terug om de boel op te biechten. (..) Ik moet het nog even laten bezinken maar ik vond de twijfel (en het liegen) erger dan het gegeven zelf."
OK, is het glas halfleeg of halfvol? Ja, hij heeft gelogen, maar hij heeft ook zelf zijn leugen toegegeven. Beter ten halve gekeerd...?

Jet Burg
Duidelijk dus

Ik zou ook niet zo blij zijn met het feit dat er geld voor betaald is. Er is zoveel gratis beschikbaar.
Ach en probeer het eens om te draaien...hoe zou jij als eerste reageren? Hij wat schrok van je, en daarom met een slap verhaal kwam. Maar nu is alles toch gewoon in orde?!?! Toegegeven en klaar.

Onderwerp gesloten