Home » Forum » Gescheiden maar toch samen verder

Gescheiden maar toch samen verder

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
anoniem
Gescheiden maar toch samen verder

Hallo Allemaal,
Wij (mijn man, ik en mijn kinderen) hebben een rot jaar achter de rug.
Om een lang verhaal kort te maken, ik heb hem bedrogen dat kwam uit, ik wilde bij hem weg, hij was er kapot van maar had binnen een paar weken ook een ander, doordat ik nog geen huis had waren we verplicht nog bij elkaar te wonen, maar de sfeer werd er niet beter op, al helemaal niet voor de kinderen (16 en 20) toen hebben we besloten om de relatie met die ander te verbreken, zolang we onder één dak wonen.
We zijn nu inmiddels gescheiden, maar vanaf we beide onze relatie hebben beeindigd, kropen we smorgens en 's avonds weer lekker bij elkaar, hadden weer sex en groeide intussen ik een huisje aan het zoeken was, steeds dichter naar elkaar toe.
We hebben nu besloten om er opnieuw voor te gaan, en zijn alletwee erg opgelucht en blij met deze beslissing, maar ook bang, we hebben nog wel wat behoorlijke ruzies gehad de laatste tijd en ik weet dat we er nog lang niet zijn, maar het lijkt of we daardoor nu alleen maar dichter bij elkaar komen, ik kan ook gelukkig weer de mooie dingen van ons zien, die was ik helemaal kwijt.
Mijn vraag is nu, heeft iemand ervaring met uit elkaar gaan of scheiden en dan toch weer samen verder gaan, en ook weer gelukkig worden?
Grietjes anoniem.

Truus
Geen ervaring

Hoi, ik heb geen ervaring hiermee maar lees graag mee. Ik hoop dat ik binnenkort ook op dit punt sta met mijn ex, maar ben nog steeds wachtende, zie draadje hierboven. Had je al een woning gevonden of wonen jullie nog steeds in het zelfde huis?
Wat mij opvalt is dat jullie vrij makkelijk hebben besloten om met de nieuwe relatie te stoppen. Dat moet je toch wel aan het denken zetten lijkt me.

cola
Mijn vriendin

Is gescheiden en na ongeveer een jaar, kwam hij met hangende pootjes terug. Met mooie verhalen, zijn ze weer gaan samen wonen. Ze hadden zelfs weer opnieuw trouwplannen. Maar toen bleek dat hij zijn wilde haren nog niet kwijt was, was mijn vriendin erg blij binnen een uur haar spullen te kunnen pakken en weer te kunnen gaan.

dus eerst een aantal jaren getrouwd, gescheiden, jaar appart geleeft en gewoont, weer bijna een jaar samengewoond en toen definitief uit elkaar.

jansje
Mij mij

Hoi,

9 jaar samengewoond.
1 1/2 jaar uit elkaar
nu 17 jaar samen heel gelukkig nog steeds en 2 kinderen gekregen.

Succes Jansje

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.