Home » Forum » Ging een vrouw naar de dokter

Ging een vrouw naar de dokter

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Zonnetje
Ging een vrouw naar de dokter

Die vrouw die samen met haar moeder bij de huisarts ging praten over haar man die de laatste paar zo zo verschrikkelijk veranderd was. Ik kan het draadje niet meer vinden, maar ik zou wel heel graag weten hoe het ging bij de dokter. Niet alleen uit nieuwsgierigheid maar omdat ik in dezelfde situatie gezeten heb en het heel lastig vond.

benauwdje
That's me

uit nieuwschierigheid open ik dit draadje en zie tot mijn verassing dat het over mij gaat...

Ik moet zeggen dat het nu veel beter gaat gelukkig... Ik heb er met zoveel mogelijk mensen over gepraat... ook hier dus. En dat heeft me enorm opgelucht en me gesterkt in het feit dat ik moest doordringen tot mijn man.
De huisarts heeft heel fijn mijn verhaal aangehoord... Maar zoals verwacht kon ze niet zoveel voor me doen... Ik heb wat tips gekregen... ook de raad vd kinderbescherming zelfs als tip om die te bellen als het uit de hand loopt... Dan zou ik mijn eigen man aan moeten geven... pfff dat is wel heel verschrikkelijk. Tevens een form voor bloedonderzoek gehad.
Ik heb zijn ouders ingeschakeld en zij hebben ook op hem ingepraat. Ik denk dat dat het verschil wel heeft gemaakt. Naast al die gesprekken met mij ook nog eens zijn ouders die zeggen dat hij zich niet normaal gedraagt. Gelukkig gaat het erg de goede kant op inmiddels.

Ik ben er nu alleen niet achter wat het geweest is... en ergens in mijn hoofd blijft het spoken wat als hij nu weer een terugval krijgt.

Onderwerp gesloten