Home » Forum » Ik weet t niet meer

Ik weet t niet meer

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
?
Ik weet t niet meer

Hallo,

Al lange tijd gaat mijn relatie niet goed. We hebben hierover gepraat en het leek een tijd weer goed te gaan. Nu valt partner weer terug in oude patroon, en sta ik er alleen voor. (huishouden, financieen, kinderen) Ik wil het liefst alleen verder. Denk ook dat ik daardoor voor de kids leuker ben. Hij trekt alle energie uit me, is altijd negatief. Ik ben zo niet, en wil ook niet zo zijn. Maar ik kan er niet meer goed tegen om altijd een negatief persoon bij me te hebben.
Mijn glas is altijd halfvol, dat van hem half leeg, begrijp je...
De vorige keer dat ik het aangaf dat het niet goed ging werd hij best agressief. Ik heb "denk ik uit angst" het weer op zijn beloop gelaten. Ik voel me zo mislukt, wil alleen verder. Heb voor me zelf alles op een rijtje, maar durf/kan het niet te duidelijk maken aan partner.

Weet ook zeker dat hij moeilijk gaat doen....vervelend gaat worden. Ik zou graag hulp willen hoe ik dit het beste aanpak. De enigste reden dat partner niet van elkaar af wil zijn de kids (heel goed), maar hij heeft alleen angst omdat hij niet wil dat ze door een ander worden opgevoed, terwijl ik alleen rust wil en niet eens aan een nieuwe kerel moet denken:))
Hij is van mening dat hij dan overal de dupe van is,en vind eigenlijk dat ik dan maar bij hem moet blijven, naar mijn gevoel wordt voor het gemak niet gekeken....

Wie kan mij helpen, heeft tips, zit er nu aardig doorheen en voel me erg ongelukkig op het moment.

Dit is even een noodkreet, normaal ben ik een stuk positiever:))

branca2
Geen ervaring

maar waarom ga je niet eens naar je huisarts om daar over te praten misschien dat die weet waar je hulp kan krijgen maatschappelijkwerk of relatietherapie?

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.