Home » Forum » Jessie hoe is het nugeheime liefde

Jessie hoe is het nu?(geheime liefde)

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ik ook
Jessie hoe is het nu?(geheime liefde)

Jessie, ik moet vaak aan je denken. Hoe gaat het met je? je geheime liefde en je relatie.

Ik kan met een gerust hart zeggen dat het bij mij over is, ik heb het "uitgemaakt" in mijn hoofd dan, daar weet verder niemand iets van. Korte tijd afstand genomen ( tijdelijk op ander project gewerkt waardoor ik hem niet zag) Nu weer gewoon werk-gerelateerd contact maar daar buiten geen smsjes, geen mailtjes en geen krabbels meer.
Op eht werk hebben we het nog steeds heel gezellig en leuk samen maar ik kan het nu meer van een afstand bekijken en verder als vriendschappelijk komt het niet. Dus ja het is echt over. Het heeft een jaar geduurd, maar het is echt echt echt over.

Het bestaat! Verliefd worden buiten je relatie waar overginds niks mis mee hoeft te zijn. Er niks mee doen en wachten tot het over is. Het bestaat! het Kan!! Ik ben er van af!

Yessi
Hoi, ik ook!

Leuk om nog eens iets te horen, en ook goed om te horen dat het bij jou ECHT over is... ik denk ook dat een verliefdheid meestal wel over gaat, maar het kan zo lang duren!
In de tussentijd is het bij mij wel wat gezakt, het gaat eigenlijk goed en niet goed, dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Het goede nieuws is dat ik mijn maatje een beetje op een afstand hou, en dat gaat heel goed! eigenlijk heb ik niet zo'n behoefte aan hem, er speelt nu in mijn eigen gezin van alles (waar ik niet te ver op in wil gaan) wat een hoop van mijn tijd en aandacht opeist. Daarin zijn mijn man en ik wel ook weer gedwongen meer met elkaar te praten, al gaat dat niet altijd zonder de nodige irritaties.
Ik ben wel erg blij met het feit dat ik lekker en veel kan sporten, en daar tref ik mijn maatje natuurlijk vaak, maar ik zoek ook met opzet andere loopmaatjes op. Hij blijft wel erg leuk, maar ik zou nooit een toekomst met hem zien, dus dan zal ik hem ook maar los moeten laten, ik hou nl niet van halfslachtig gedoe. Dat de omstandigheden nu een beetje helpen om die afstand te nemen is handig, maar niet leuk!
groetjes Yessi

Ik ook
Yessi

De irritaties tussen jou en je man, komen die voort uit de gevoelens die je (niet meer) hebt voor die andere man?
Of zijn dat gewone huis/tuin/en keuken irritaties?

Ik heb in het afgelopen jaar gemerkt dat een verliefdheid dus echt los kan staan van een relatie, Mijn relatis was goed, en is nu nog stees goed. De verliefdheid had daar geen invloed op. Ik ben dol op mijn man, altijd al geweest en nog!
De lol die ik met mijn maatje heb, is nogal een apart soort humor, die zelfs andere collega's niet altijd begrijpen. Ik heb me neer gelegd bij het feit dat dat is wat ons bind en dat zal blijven bestaan. Die verliefdheid is echt weg, en de vriendschap is er nog! Ik ben zo blij dat ik hem nooit verteld heb hoe het zat, ik vraag me af of we dan nog wel gewoon normaal vrienden/collega's hadden kunnen zijn.

Yessi
Ik ook

Tja, de irritaties tussen mijn man en mij zijn denk ik gewoon dingen die erbij horen. We krijgen nogal wat op ons bord op dit moment, reden waarom ik ook erg naar mijn gezin toe trek, en niet veel behoefte heb aan "gedoe" daarbij nog. Waar ik wel veel behoefte aan heb is sporten! en dat doe ik dan ook veel, maar ook veel alleen of juist met andere sportmaatjes.
Over HET sportmaatje: ik denk dat we een tijdje teveel aan elkaar gehangen hebben, dat is niet altijd goed, nu is er wat meer afstand en mijn "foute" gevoelens zakken daarmee ook een beetje.
En mijn man: We zijn al best lang bij elkaar, en hebben niet het gemakkelijkste gezin... soms wil ik gewoon dat niet alles zo ingewikkeld is. Misschien daarom ook mijn geflirt buiten de deur, dat is veel gemakkelijker want met hem hoef ik de minder leuke dingen niet perse te delen... je ziet alleen maar de leuke kanten van elkaar.
Ik ben ook wel heel blij dat mijn maatje niets weet, dan ga je toch heel anders tegen iemand aan kijken, nu zijn we in ieder geval nog gewoon vrienden.
groetjes Yessi

Onderwerp gesloten