Home » Forum » Man op datingsites

Man op datingsites

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Petra
Man op datingsites

Ik ben 19 jaar samen met mijn man. Een aantal weken geleden ontdekt ik dat hij zich ingeschreven heeft op tientallen datingsites. Sommige zelfs met foto! Weliswaar een andere naam, maar de rest van de gegevens kloppen. Ik vond het verschrikkelijk om te zien. Ik heb het er met hem over gehad. Hij was benieuwd "wat hij waard was...".
Het laat mij niet los. Heeft iemand dit ook eens meegemaakt?

Minet
Petra?

ik mag hopen voor zowel jouw man als jijzelf dat Petra Bentveldt niet jouw echte naam is?
Als dat wel zo is, laat het dan veranderen door forumbeheer, dit lijkt me erg privacygevoelige informatie namelijk.
Groetjes, Minet

Petra Bentveldt
Naam

Hoi Minet,

Dank je voor de waarschuwing, maar ik
heb de naam voldoende "vermomd" dat mijn echte naam niet herkenbaar is.

MariaRosa
Petra

heb je hem ook gevraagd waarom hij benieuwd was wat het waard was? Ik bedoel 'wat hij waard was"? Hij is jou waard, of is dat niet genoeg?

MR

Mamaloetje
Wat hij waard is??? hoezo?

Wat mij betreft niets...

Ik kan mij voorstellen dat het je niet loslaat en dat het allerlei vragen bij je oproept..tjee. Ik heb het niet meegemaakt en ik zou willen dat ik er iets zinnigs over kon roepen..

Yta Chalne
Waard

Nou, hij heeft zelf z'n waarde aardig aangegeven hiermee. Geen knip voor z'n neus waard.

wil40
Pubergedrag

Een knul van 18 wil weten wat hij waard is. Ook kom je er echt niet achter wat je waard bent. Ik heb ooit me èèn keer aangemeld bij een datingsite. Dit moest even om het profiel van iemand te kunnen lezen. Ik kreeg per dag 10 mailtjes van geïnteresseerden. ( Meer aanbiedingen zaten kosten aan verbonden, dus natuurlijk krijg je er dan 10 per dag....) Het houdt niets in. Mensen mailen maar wat in de rondte. Ik geloof best dat er goede serieuze datingsites zijn maar het kwam op mij nogal oppervlakkig over. Daarom vind ik het juist zo zielig, van die getrouwde mannen die willen weten "wat ze waard zijn". Kan hij beter naar de sportschool gaan. Kan hij laten zien wat hij waard is....Kijken en niet aankomen!!!!

tonny
Inderdaad, pubergedrag, en onzekerheid

gewoon willen weten of je nog aardig in de markt ligt.

Zoals Wil al zegt, verreweg de meeste mailtjes stellen niets voor en zijn daarbij ook nog van loosers die niks anders te doen hebben dan urenlang op zulke sites rond te hangen. Hopelijk gaat je man dit snel inzien!!

tonny

Sancy
Hm

goed in de markt liggen, ik heb het ooit uitgeprobeerd toen ik in ee nrelatie zat. Niet via internet, dat deed men toen nog niet, maar gewoon in de disco. Nooit sjans gekregen, volgens toen-vriendje omdat ik een té verzadigde blik had...
;-)

Prulletje
Klinkt als

Midlife crisis!

Prulletje

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.