Home » Forum » Man zit op chat sex

Man zit op chat-sex

18 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
hopeloos??
Man zit op chat-sex

HOi
Ben er achter gekomen via gespreksgeschiedenis computer,dat mijn man op chatsex site's zit te chatten.
Dit vind ik echt niet prettig.
Nu is onze relatie al jaren lang niet je van het.Leven langs elkaar heen. Van sex al helmaal niet te spreken. Hij heeft ook al eens snachts belcontact met iemand gehad. hier heb ik heb toendertijd mee geconfronteerd, dat is volgens mij over.
Heb al eens relatie therapeut voorgesteld, maar hij wilde dit niet, en het is nooit zijn schuld , allemaal mijn . Dat is met andere zaken ook zo hoor, als er iets is, is het vaak een anders'schuld.
Fatsoenlijk gesprek is met hem ook niet haalbaar, heb dit wel eens geprobeerd, hij vliegt dan in de verdediging, en wordt erg boos op mij.
pffft ik moest dit even kwijt!!
3 kinderen 10,12,15

je laat toch zo'n gespreksgeschiedenis ook niet staan als je op zulke site's surft, de kinderen internetten op diezelfde computer!!!
Wat moet ik hier nu weer mee.

sus-anne
Wat wil jij?

je zegt *wat moet ik hier nu weer mee*
de vraag is; wat wil jij hiermee?je huwelijk is al jaren slecht ,een fatsoenlijk gesprek is niet mogelijk,relatietherapie wil hij niet.Dan zal jij keuzes moeten gaan maken,A; je maakt hem duidelijk dat je zo niet verder wil,eist relatietherapie,en gaat samen vechten voor dit huwelijk.
B:Je maakt hem duidelijk dat je zo niet verder wil,en je gaat stappen ondernemen om een scheiding in gang te zetten.Een ding is zeker,jullie zullen moeten beginnen met praten,welke kant je ook op gaat.

Julie
Eerste gedachte

Is het wel je man? Niet een van je kinderen?

hopeloos???
400% zeker weten

Zijn naam staat erbij in de text, en heb ook al eens een keer op zijn account bij Google, toen ik iets onder de letter c zocht, iets van chatbabe, kwam er toen automatich te voorschijn....

hopeloos
Tsja praten...

tsja praten ...
dat zal er een keer van moeten komen, ook al zoiets van wanneer, de kinderen gaan hier om 23.00 naar bed, en dat lijkt me niet het tijdstip, ik zal met hem iets overdag moeten afspreken, onder schooltijd. misschien in een andere omgeving,
Elk ding wat ook maar iets negatief is, voelt hij als een aanval, zoiets van ik kan ook nooit iets goed doen...Is misschien ook wel zo, die opvoeding van hem, Kan geen nee zeggen of doorpakken met bedtijden. overal schort er wat aan, het is te veel om op te noemen.

Ben de laatste jaren ook erg vergeetachtig, denk dat het allemaal stress is, mjn hoofd zit vol...

Het is ook zo , dat ik al jaren het gevoel heb dat ik er alleen voorsta, met de opvoeding bedoel ik. ALs de kinderen de hele dag achter de tv hangen , komt hij zelden of nooit op het idee om er iets van te zeggen , of om regels daarvan te maken, alles moet dan weer van mijn kant komen , en dan voel ik me zo'n zeur..Wordt daar soms zo moedeloos van.

Treurwilg
Praten

"Tsja praten...dat zal er een keer van moeten komen, ook al zoiets van wanneer, de kinderen gaan hier om 23.00 naar bed"
Blijkbaar hebben je kinderen de leeftijd dat ze 's avonds wel even alleen kunnen zijn. Waarom gaan jullie dan niet ergens een stuk wandelen? Strand, bos, gewoon in de wijk.
Verder kan ik je geen raad geven. Belangrijkste is dat hij niet tegen je liegt en dat je weet wat je met die informatie wil.
Sterkte ermee.

Christientje
Nee!

Wanneer ik dit zou ontdekken, zou ik echt niet blij zijn. Ik zou mijn man hiermee confronteren. Ik ben waarschijnlijk hopeloos ouderwets, maar ik zie het als een vorm van vreemdgaan. oke, hij gaat niet werkelijk met iemand anders naar bed, maar hij heeft chatcontact, en hij heeft ook telefonisch contact met iemand anders. Ook al gaat het tussen jullie niet echt goed, ook in bed niet, dan nog vind ik dit te ver gaan.
Ik zou dus zeker tegen mijn man zeggen dat ik dit niet goed vindt. Tja, wat hij er dan mee doet, is aan hem, maar heb je het al eens tegen hem gezegd ?
Christientje

sus-anne
Praten jullie nooit?

je zegt;"Tsja praten...dat zal er een keer van moeten komen, ook al zoiets van wanneer, de kinderen gaan hier om 23.00 naar bed"

hieruit krijg ik het idee dat jullie nooit praten,en dat kan weleens de reden zijn waarom jullie relatie in het slop is geraakt.en als jullie inderdaad nooit praten,over wat je bezighoud,interesse in elkaar,over de kinderen,dan snap ik dat je man zijn aandacht ergens anders gaat halen( begrijp me goed:ik keur het af,want hij zou ook de stap kunnen nemen om te praten,maar hij mist duidelijk iets in jullie relatie dat is zeker)
en jij mist ook een heleboel,dus ik zou zo snel mogelijk om de tafel gaan met hem,werk aan de winkel!

hopeloos??
Kan niet

Praten??
Ik heb het vaak genoeg geprobeerd, maar er komt zo weinig tot niets uit mijn man, heel moeilijk. Dan stokt het gesprek gewoon, en als ik dan prikkel, wordt dat opgevat als zeuren, heb dit wel eens aangekaat. dat ik dit mis. maar ..
Mijn dochter heeft het wel eens omschreven, ze moest kiezen ma of pa mee naar een leuk kinderconcert. "Papa is zo ongeïnteresseerd" Dat komt omdat hij bijna nooit doorvraagt op dagelijkse dingen.. en dan is een gesprek zo moeilijk. inlevingsvermogen?? weet niet of hij dit heeft, merk daar niet veel van. Als ik of de kids iets hebben/vertellen, hoor ik van zijn kant ook bijna nooit, ik vind het... zo meningsloos,spontaanloos dan krijg je er geen hoogte van. Ik heb ook geen zin om altijd maar te vragen wat vind jij er nu van, denk wel eens heeft ie ergens een kronkel??
Heb me voorgenomen om zondag middag wandelingetje met hem te maken en gesprek proberen te voeren, maar ws. zal hij met verwijten komen,ipv. ik vind dingen...
Zal hem wel voor de tijd inlichten dat ik gesprek wil, dan valt het niet zo rauw op zijn dak, kan hij zich vast misschien voorberreidden.

hopeloos??
Niet meelevend

Man vraagt ook niet snel aan mensen: hoe is het met je rug? als iemand bv al langere tijd rugklachten heeft.
Zijn moeder had ook keer klacht, wordt dan ook niet na gevraagd..zijn zus zwanger, ook niets.. niet meelevend...Snap dit dan niet, Dat doen mensen toch?? vragen hoe het met iemand is?? Je wilt toch graag weten hoe het met je medemens gaat??
Heeft dit weer te maken met inlevingsvermogen??

hopeloos??
Kinderen

Wat ons bindt?
De kinderen natuurlijk op de eerste plaats.
WE kennen elkaar al heel lang.In het begin van het huwelijk viel alles niet zo op, je hebt allebei fulltime baan, daarna komen de kinderen , gaat minder werken, kreeg later ander werk, bij licht verst. gehandicapten. In de teamverg. werden dingen gezecht over relatie's,dat ik toen eens een keer na ging denken, van wat voor relatie hebben wij nu eigenlijk, is dit normaal? Eerder was ik enthiousiater vertelde van alles en nog wat wat me bezig hield, enzo. Maar op een een of andere manier is dit veranderd en heb geen zin meer om van alles te vertellen, ik denk omdat hier toch weinig respons op komt, wat voor een zin heeft het dan. Heb ook wel eens gezegd dat hij mij ws beter kent dan ik hem ,
Nou, hij weet niet dat ik weet van zijn chatsessies hoor!! En dat wil ik ook nog even graag zo houden, anders kijg ik vast om de oren wat ik in zijn gespreks geschiedenis te zoeken heb.
Leg de kaarten zondag open op tafel en verwacht dat hij dit ook doet , zo niet , dan pas confronteer ik hem ermee. Heb voor de zekerheid een kopietje ervan, Hopenlijk komt hij er zelf mee. Dat zou ik al heeeeel wat vinden.
excusens aanbieden voor iets waar hij echt fout zat, heeft hij eens een keer niet gedaan, het excuses moest van mij komen, maar dit klopte echt niet. Hier snap ik ook echt geen zier van. Je weet toch wel of je fout zit??? OF wil je dan gewoon je eigen fouten niet zien, of kun je dit niet.
Ik moet ook vaak hem van iets overtuigen, voordat hij eens iets inziet, lijkt wel of hij over niets in het leven nadenkt...
het is ook niet zo dat wel ruzie hebben , we gaan heus wel fantsoenlijk met elkaar om, maar er mist gewoon iets...

hopeloos??
Andere man?

Andere man?? daar heb ik nog niet aan gedacht.Denk dat hij dan jalours zal zijn.
IS ook gelukkig niet aan de orde.

hopeloos
Ook geen boom op zetten

Mijn man kan bv. ook geen boom opzetten over onbenullige zaken. Dat kan soms zo lekker melig en plezierig zijn, geen fantasie??

Weet ook nog een keer heel lang geleden, in verkeringstijd. we hadden familiefeestje en gingen met een busje terug. Mijn man mooie sputter op, moest onderweg overgeven, busje stoppen, hij uit de auto en...
De zondag daarna, kwamen we de busjesmensen weer tegen bij mijn oma. en er werd over het geval van mijn man gesproken. Maar dat viel bij mijn man in verkeerde aarde en wilde er niet over praten. Snapte ik toen niet, het was normaler geweest als hij had gezegd, ja ik had teveel op en ik was hondsberoerd maar wat hebben we gelachen..
Maar nu ook eens iets positiefs... Mijn man staat altijd klaar om maar iets te doen in huis, of als je'm na werktijd vraagt om even naar de winkel te gaan voor boodschapje , doet hij dit gewoon, geen zucht of steun.
Maar dit zijn de doedingen, die zijn makkenlijker als de praatdingen..??

sus-anne
Autist?

ik ben geen arts,maar ik ken iemand die veel dezelfde trekjes heeft als je man,deze persoon heeft een vorm van autisme,zou dit bij je man ook kunnen spelen?

hopeloos
Zelf ook al aan zitten denken

Dit is wel eens door mijn gedachten gegaan ja. Maar tsja, wat kan ik er dan mee, ? Ik heb dit eens laten vallen tav. onze zoon , dat ik vond dat hij autistische trekjes had. Mijn man vond dit klinklare onzin, en je moest vooral iemand niet iets aanpraten en al helmaal niet over hebben op school . Zoon zat toen op 1 op 1 sovatraining.

sus-anne
Wat je er mee kan?

als je man inderdaad een vorm van autisme heeft,dan ben jij juist de enige die er iets mee kan.het is dan namelijk niet zo dat hij niet wil praten,of ongeinterreseerd wil zijn,of dingen aan jou over wil laten,hij KAN dan niet anders,het ligt niet in zijn vermogen om te veranderen zoals jij dat zou willen.
dus is het aan jou een manier te vinden om hier mee om te gaan,hij kan zich niet aanpassen aan jou,jij kan je wel aanpassen aan hem,als je dat tenminste wil?
Dat zal zeker niet gemakkelijk zijn,maar als je nog van hem houdt ,is dit het overwegen waard.

Kaaskopje
Geen seks

Ik moet eerlijk zeggen dat chatten en 'gewoon' naar porno kijken voor mij toch anders aanvoelt. Ik denk dat ik me bij het chatten niet prettig zou voelen. Ik zou er om eerlijk te zijn ook geen doekjes om winden dat ik het gezien heb. Ik zou onmiddelijk toegeven dat ik er misschien niet naar had mogen zoeken, maar aangezien ik het nu dan toch wist zou ik mijn gevoelens toch vertellen.
Ik ben eigenlijk niet direct dé persoon om advies te geven op seksgebied, maar als jullie nooit aan seks doen is het ook eigenlijk niet zo vreemd dat je man alternatieven gaat zoeken. Mijn vraag is: wil jij geen seks meer, is hij de oorzaak, is het zo gegroeid? Bij ons is de frequentie niet om over naar huis te schrijven. Het gemiddelde 2 keer per week is niet onze standaard zeg maar. Er zijn ook tijden geweest dat er een maand of meer voorbij ging zonder seks. Dat heeft toch invloed op de relatie. Ik heb mezelf aangeleerd niet steeds te volharden in mijn 'geen zin'. Geen zin kan al doende opeens toch iets leuks opleveren. Af en toe maar gewoon beginnen dus. Als dát geen doe-ding is weet ik het ook niet meer:-)
Je man vindt dat het jouw schuld is, maar dat is wat al te makkelijk gesteld. De situatie is ontstaan door gedrag aan beide kanten. Maar misschien kan jij een eerste stap zetten door te kijken of seks wél weer in te passen is. Hoe je het ook wendt of keert: een relatie die op zijn tijd gesmeerd wordt door intimiteit in welke vorm dan ook loopt meestal soepeler. Kun je dat opbrengen, belangrijker nog... wíl je dat opbrengen?

Kaaskopje
Fladderbeestje

Kijkt je ex ook naar porno als ze om hem heenzitten of pas als ze naar bed zijn of zo? Dat is een heel verschil vind ik. Naar porno willen kijken is geen rare afwijking. Maar als je je niet kunt bedwingen terwijl de kinderen gewoon mee kunnen kijken is natuurlijk wel vreemd.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.