Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

anoniempje

anoniempje

07-08-2010 om 02:23

Pfff help 36 weken zwanger en maak me zo druk over dat vriend een ander heeft en nu heb ik betrapt

Pfff help,ik ben 36 weken zwanger van de derde kan niet slapen,want mijn vriend heeft het druk met zijn eigen zaak en is weinig thuis,maar ik krijg de laatste tijd nog geen kus of aandacht meer(al enkele weken geen gemeenschap meer gehad,zeg je dat,ja da's nu met zo'n dikke buik ook niet zo fijn wel?
Ik dacht het zal wel aan de hormonen liggen,maar hij eet minder krijgt een magerder gezicht en werkt veel(nu zat hij vanavond achter de computer,om 0.30u nog,terwijl hij helemaal op was van de zware werkweek,dacht ik(eigenlijk stiekem van mij,maargoed)ik ga door de donkere garage en kijk door het keukenraam naar binnen en jahoor ik zie iets van chat met een donkere vrouwenfoto erbij(ik moet eerlijk zeggen ik zag het niet supergoed),maar ik zag wel degelijk dat er over en weer werd getypt,ik naar bed,maar ik kon niet slapen dus weer zachtjes door garage gelopen,zie ik (hopelijk)alleen foto's,want hier hangt geen webcam,is ie zichzelf aan het je weet wel,ik deed de deur open en riep als je een ander hebt zeg dat nu dan en niet na de bevalling,hij heeft de pc uitgezet en is naar boven gekomen en zei doe niet zo raar en dadelijk beginnen de weeen enz enz,maar komt ie iets tekort bij mij of vinden jullier het normaal dat een man bij andere foto's zichzelf je weet wel!
Ik probeer de sites terug te zoeken is dat mogelijk,want bijbeveiliging staat browsegeschiedenis verwijderen aangeklikt,ik kan nu zeker niet meer terugzoekne welke sites hij heeft bezocht of is er nog wel een manier voor,ik word echt gek,ik merkte de laatste weken gewoon iets,maar dan krijg je als antwoord stress van werken,maar ik ben ook niet gek,hij zegt echt dat ie niet verliefd is op een ander en ik moet nietzo raar denken enz.
pffff wat vinden jullie hiervan als je dit zo leest en please laat me weten of die website toch op een of andere manier nog te achterhalen zijn.......

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
anoniempje

anoniempje

07-08-2010 om 02:52

Tja en masturberen bij wat foto's van internet is niet zo erg,ma

tja masturbatie bij wat plaatjes is volgens mij niet zo erg en normaal,maar wat ik vantevoren zag dat heen en weer getyp en een foto van een vrouw erbij dat bevalt me gewoon niet(maar kon het niet supergoed zien,want soms klikte het weg en dan kwam er een site met wat fotoprofielen(zonder foto's,alleen zo'getekend gezicht) en dan daarna kwam die foto van die zwarte(sorry,weer terug) en tekst.....pfffff zal gezond voor de baby die stress nu,kan echt niet slapen

Miepje

Miepje

07-08-2010 om 07:54

Anoniempje

Heb je midden in de nacht niets beters te doen dan hier op het forum te posten? 36 weken zwanger.....dan kan ik me toch voorstellen dat je gewoon wilt slapen ipv dat je je partner loopt te bespieden. Chatten kan hij met de hele wereld, dat hij daarna zin heeft om ff lekker te sjorren, laat hem! Om dat gelijk 'hij heeft een ander' te noemen gaat mij 6 stappen te ver.

klaproos

klaproos

07-08-2010 om 08:54

Dat je niet kunt slapen...

... dat snap ik best. Je maakte je al zorgen over 'iets' en nu ontdekte je de computerseks van je man. En 's nachts lijkt alles veel erger dan bij daglicht.

Eerst maar eens even bekomen. Samen gaan wandelen, fietsen, iets doen waarbij je elkaar niet steeds hoeft aan te kijken, en dan vertellen hoe jij je voelt bij wat je ontdekt hebt. Houd het bij jezelf.

Maak je niet direct zorgen dat hij 'een ander' heeft. Voor hem voelt het niet zo. Opspelende hormonen.

Sterkte en laat je niet gek maken.

nonono

nonono

07-08-2010 om 10:12

Praten

Hee, erg vervelend, ik snap ook dat je ervan geschrokken bent. Inderdaad, zoals klaproos al zei; ga er niet vanuit dat hij een ander heeft, dat is niet zo- internet is erg makkelijk en verleidelijk. Maar wat wel heel erg vervelend is is dat jij behoefte aan aandacht en affectie hebt en dat hij er niet voor je is en zich afsluit. Jij ligt alleen in bed, terwijl je liever waarschijnlijk lekker tegen hem aan ligt en hij doet liever iets anders. Maar het enig wat je kunt doen is met hem praten en je vertellen hoe je je voelt en dat je je alleen gelaten voelt. En dat je bang bent dat hij iemand anders heeft en dat je niet wilt dat hij sexchat met iemand, dat het je kwetst. Je bent nu ook kwetsbaar en je hebt juist zijn steun nodig. Kortom, praten en duidelijk zijn. En vraag hem ook waarom hij dit doet, hoe hij zich voelt en wat hij wil. Sterkte!

anoniempje

anoniempje

07-08-2010 om 12:48

Bedankt voor de reacties,maar ik kan er ook niets aan doen dat i

bedankt voor de reacties,ik kan er ook niets aan doen dat ik me zo voel,ik heb gevraagd waarom we al weken geen gemeenschap meer gehad hebben,tja da's met zo'n buik ook niet zo prettig nu of wel?
Nou terugdenkend heb ik bij de andere 2 kids tot op het laatst gemeenschap gehad,wel wat minder maar niet 1 maand niet!
En dan krijg je als antwoord dat hij altijd de eerste stap moet zetten en dat ik hem ook wel eens vast kan pakken of knuffelen in bed,daar heeft ie wel gelijk in,hij heeft een hele tijd terug ook het gevoel gehad dat ik niks meer om hem gaf,omdat ik nooit een kus gaf of hem aanraakte,dus als ik terugdenk,maar hij gaat de laatste weken ook veel op stap en komt laat en beschonken thuis en normaal gaat ie wel af en toe,maar komt ie ook nooit zo laat thuis,nu is het WK weer achter de rug en is het stappen ietsje minder,maar die dingen vallen op,en als je niet kunt slapen en je druk ligt te maken omdat hij de hele week zo moe is van s'nachts werken en s'avonds ook en op maandagavond zijn ontspanning heeft(sport)en de rest moet werken en vrijdagavond de hele tijd,ook nog na middernacht achter de pc zit,tja sorry,dan krjg ik argwaan,idd het zullen ook hormonen zijn die meespelen,dat je je sneller drukker maakt om dingen,maar als je normaal wel eens samen op de bank zit en bijv. een film gaat kijken en nu de hele week geen spatje aandacht krijgt(al enkele weken)dan maak ik me druk,ik heb nog een waardebon voor een hotel tot eind september geldig 2 nachten voor de prijs van 1 en ik heb hem 1 maand terug al gevraagd of we er even voor de baby komt tussenuit gaan,maar dan is het van we gaan toch bijna op vakantie(1 week met vrienden en kids),en de tuin opknappen kost ook geld,maar wel naar de kroeg gaan tot in de late uurtjes,begrijpen jullie het,ik ben gesloten,ik moet meer met hem praten,hij is ook geen prater,dat maakt het lastiger,maar door als je dingen gaan opvallen en je druk gaat maken,besef je je eigenlijk wel hoeveel je van iemand kunt houden,gek misschien,maar goed hopelijk komen we er met een goed gesprek uit.....

Morgana Fata

Morgana Fata

07-08-2010 om 18:02

En dan?

Ook al heeft hij een internet relatie met iemand anders, wat wil je dan nu doen? Wil je hem het huis uit schoppen terwijl je bijna gaat bevallen? Misschien vindt hij je nu wel even niet zo aantrekkelijk, dat zou kunnen toch? Of misschien heb je het wel helemaal verkeerd gezien en dat hij 'alleen maar' porno te kijken. Het maakt niet zo heel veel uit wat er aan de hand is, het gaat erom waar je naartoe wil.
Wat je veel beter kan doen is NU in je relatie investeren. Aan een mooi opgeknapte tuin heb je niks als je niet meer samen bent. Over een paar weken heb je twee kinderen en een aandacht vragende baby, daar zal je nog genoeg tijd en energie voor nodig hebben. Dus maak tijd voor elkaar, praat (veel!) met elkaar en probeer het weer een beetje goed te krijgen voordat de baby er is. Als je er vanuit gaat dat de baby op de uitgerekende datum komt, heb je nu nog 4 weken waarin je weer een basis kan leggen. Als de eerste drukte na de bevalling dan weer voorbij is, kan je weer samen bekijken hoe jullie de relatie goed krijgen/houden. In relatietherapie kunnen jullie beide leren hoe te communiceren. Maar maak ik ieder geval nu een begin.
Succes!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.