Home » Forum » Vriendjes met ex

Vriendjes met ex?

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lara10
Vriendjes met ex?

Jongste zoon gaat een keer per week sporten met zijn vader. Vanavond was hij allemaal aan het zoeken naar iets. Want papa had gevraagd of hij iets kon lenen. (het was niet van mijn zoon, maar van mij).

Toen ik zei dat ik dat niet wilde, reageerde zoon met "dan vertel ik wel dat we het niet meer hebben". Dus toch maar even ex aangesproken toen hij aanbelde, meestal laat ik zoon opendoen.

Ik wil niks uitlenen, ik wil ook niet dat hij dat vraagt aan onze zoon. We hebben gewoon niks meer met elkaar te maken, de jongens zijn 17 en 19 en spreken zélf met hem af, maar ik wil geen spullen uitlenen aan hem

Hij vond het zichtbaar flauw, maar okee.

Ik merk dat het me vreselijk irriteert , dit soort dingen. Zo luchtig als hij er over doet, terwijl ik zoiets heb van ik heb niks meer met jou te maken, dus laat me nou met rust.

Dat hele vriendjes met je ex, ik kan het dus gewoon echt niet. Hoe minder contact hoe beter.

En we hebben helemaal geen vechtscheiding gehad, samen met de mediater zijn we er goed uitgekomen, maar blijkbaar heb ik toch nog steeds behoefte aan grenzen bewaken of zo.

Herkenning? Tips?

amk
Hier wel

en dan vooral dure dingen die je niet zo vaak nodig hebt. bv de kampeer uitrusting, zwemvesten. Maar ook boeken, die gaan de hele familie rond. En daar blijk ik ook gewoon bij te horen, net als overigens mijn 2 andere ex-schoonzusjes.

amk
klopt

ik denk dat wij wel een uitzondering zijn. We kunnen ook nog samen leuke dingen doen met onze dochter. We zijn bv samen wezen schaatsen. En ik kom er ook op verjaardag etc.

Voor ons voelt dit heel goed. Zijn zus is van mening dat mijn schoonouders bv geen contact meer met mij mogen hebben. Gelukkig denken mijn schoonouders daar heel anders over en zit zij in het buitenland. Van haar heb ik ook niets meer gehoord idd. Zijn broers zijn ook gescheiden en met hun heb ik ook contact net als met hun exen. 1 stel daarvan gaat zelfs zo ver dat ze bij elkaar gaan klussen, dat doen wij dan weer niet.

Af en toe denk ik nu wel eens dat hij de juiste beslissing heeft genomen en op tijd weg gegaan is. (Ik ben ingeruild voor een jonger exemplaar) Maar daardoor hebben we nooit echte ruzies gehad etc en kunnen we nu vriendschappelijk verder.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.