Home » Forum » Wel of niet op ingaan

Wel of niet op ingaan

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Janien
Wel of niet op ingaan

Nou, op het vervolg van het draadje "5e wiel aan de wagen"...ff kort samengevat; verliefd geworden op man, ontmoet en sex mee gehad, ondertussen man met andere vrouw een relatie gekregen.Door problemen hebben hun het vorige week uitgemaakt.En nu wil hij mij dus.En inderdaad; ik die al 2 maanden aan de zijlijn stond en nog steeds verliefd is op deze man.Ben ik 2e keus...hij zegt van niet, want had ook gevoelens voor mij.Maar goed.Wat moet ik nu met hem, zou wel graag met hem verder willen, maar mijn gevoel is momenteel in de war.Wat zouden jullie doen ("leef"je wel ff in dat ik nog steeds verliefd ben op hem...)
Gr Janien......

Winona Ryder
Hmmm

Wat was eigenlijk de reden dat het eerst niets werd? Ik probeer je vorige draadje voor mij te halen, maar ben te lui om het op te zoeken :-)
Maar ik heb wel het idee dat het voor hem wel erg makkelijk is. Eerst de ene proberen, andere in de wacht en als het ene niets is, mag de ander weer.
Je moet het natuurlijk zelf weten, jij bent verliefd, maar ik denk dat je zijn "tussendoortje" bent tot hij (in zijn ogen) wat beters vindt.
Maar...er is natuurlijk een kans dat hij besefte wat hij heeft laten lopen, en oprecht is.

Janien
Zien

hoi;
jah hij zegt dat hij heeft ingezien dat hij die 2 maanden het wel makkelijk vond met 2 vrouwen en zijn gevoel helemaal overrompeld is, doordat hij eigenlijk zo helemaal niet is.Hij is er zelf achter gekomen dat die andere vrouw hem belazerde en hij nu dus bang is om mij kwijt te raken.Ik weet niet meer wat ik moet denken of voelen.Ergens geloof ik hem wel, maar die vrouw is er nu achter dat ik ook op dat moment iets met hem had, en is hem nu aan het bestoken.
Ik zie het ook wel zo dat ik "nu"goed ben, maar ergens als ik hem hoor praten denk ik wel dat hij ook weer meent wat die zegt....

Jo Hanna
"zeg maar niks, laat maar zien"

Hij kan wel zeggen dat hij nu voor jou kiest. Maar wat zou hij moeten doen om dat aan jou te laten zien? Wanneer zou jij geloven dat wat hij zegt ook echt waar is? Als jij dat voor jezelf nagaat, kun je hem dat vertellen en dan merk je vanzelf of hij de daad bij het woord voegt. Ik zou in ieder geval zeggen: stort je er niet (weer) overhaast in en hou je eigen gevoelens even een beetje in bedwang. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen en deze man is al eens bij je weggegaan.
Groet, Jo Hanna

Jade
Tja,

waarom zou ie het niet menen? Dan bedoel ik het niet zo positief zoals het er staat. Hij is erachter gekomen dat ze hem heeft belazerd en jij hebt wel interesse, dus ziet hij het wel zitten met jou. Dus klinkt ie gemeend, omdat hij bang is zonder te zitten.....

Ik hou teveel van mezelf om me zo te laten gebruiken:-)

Misschien eerst rustig aandoen, niet gelijk een relatie beginnen, maar samen uit eten gaan of zo. Maar eens kijken of hij het wel meent:-)

Christientje
Afwachten

Hoi Janien,
Mijn eerste reactie is 'niet doen ! Hij maakt misbruik van jouw gevoelens.'
Maar goed, ik ben een buitenstaander, en dit is mijn eerste reactie...
In jouw plaats zou ik afstand bewaren, en hem eerst laten zie dat hij werkelijk voor jou kiest. Eigenlijk net als dat de anderen hier jou al adviseerden. Ik zou me er zeker niet vrolijk en blij instorten.
Christientje

Nausicaa
Lijkt me duidelijk

.... een man die van twee walletjes eet. En lekker makkelijk om jou in de wachtkamer te zetten, want hij weet toch wel dat je opnieuw zal toehappen. Je bent immers straalverliefd op hem. Mijn advies: niet doen! Maar dit is makkelijk gezegd, en knap lastig als je zulke heftige gevoelens voor hem hebt.

Jesse_1
Laat je veroveren

Als je denkt dat het mogelijk is dat hij het echt meent met jou:
Laat hem eens flink zijn best doen om jou weer te veroveren en te laten zien wat hij voor je over heeft. Hou wel in je achterhoofd dat hij zich beter kan voordoen dan hij is!
Jesse

wil40
Een kans

Misschien toch een kans geven? Je kent hem pas 2 maanden? Hij kreeg 2 vrouwen op een presenteerblaadje, nu moet hij echt voor jou kiezen.
Eens kijken of die andere vrouw echt uit beeld is. Ze is aan het stoken, schrijf je, dus er is nog contact tussen die twee?
Een keer uit eten kan geen kwaad, maar ik zou zeker een tijdje de kat uit de boom kijken. Wel lastig, dat begrijp ik, je bent verliefd.

Inge M
Ja, laat hem ervoor werken (veroveren)

Zeg dat je eerst een tijdje vrienden wil zijn (zonder relatie en ook zonder sex).
Zo moet hij echt zijn best doen. Wil hij dat niet, dan zou ik hem snel laten vallen.

Suzanne
Negeren doet begeren

Oud spreekwoord, maar er zit veel waarheid in. Je ziet het.. negeren doet begeren. Eens met de vorige schrijfsters, play it hard to get! Laat hem maar eens zien hoe graag hij je wil en val niet meteen in zijn armen. Als hij je werkelijk graag wil, wil hij je over een paar maanden ook nog wel. Zo niet, dan stelt het ook niet al te veel voor, die gevoelens van hem. Lastig met al die kriebels in je lijf!

Onderwerp gesloten