Home » Forum » Zo leuk

Zo leuk

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
blanco
Zo leuk

Er is al jaren geen contact tussen mijn vader en oom x. Ook heeft oom y geen contact met oom x.
Nu word mijn tante (zus van vader) 27 dec 50 jaar. En oom Y wilde dit voor zijn zus toch niet zomaar voorbij laten gaan en het leek hem leuk om dit dan 26 dec samen met alle broers en zus te vieren.
Dus oom Y heeft iedereen inclusief oom X uitgenodigd voor die dag bij hem thuis. En oom X heeft de uitnodiging aangenomen en komt dus ook. Mijn tante denkt dat ze gewoon bij oom Y kerst gaat vieren en ze weet niet dat al haar broers er ook zullen zijn om met elkaar haar verjaardag te vieren.

Na jaren van geen contact tussen broers, is dit toch geweldig dat ze ondanks hun eigen problemen onderling. Wel elkaar uitnodigen in hun eigen huis. en voor 1 dag hun eigen "ruzie" aan de kant zetten om het voor hun enige zus een mooie dag te maken..

Geweldig vind ik dit!! Zeker na het lezen van bovenstaand draaidje.. Ik hoop dat het een begin is naar weer contact met oom X. De rest ziet elkaar namelijk wel allemaal. Alleen heeft oom X dus met 2 broers geen contact.

Ik vind het erg leuk van mijn oom Y.

ishtar
Mooi blanco

ik hoop dat dit een beginnetje is!

tonny
Super

en het is best mogelijk dat de voortzetting positief wordt.

In onze familie was ooit ook een langslepend conflict. Achteraf over een kleinigheidje - maar ja. zo'n mug kan een olifant worden. Op een familiefeest troffen beide partijen elkaar, gingen keuvelen over de spreekwoordelijke koetjes en kalfjes en uiteindelijk werd de relatie hersteld.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.