Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Bloosje

Bloosje

14-12-2016 om 20:06

Hoe kom je als alleenstaande vrouw aan seks ?

Hoi allemaal

Echt een serieuze vraag...

Sinds iets meer dan een jaar gescheiden, maar ook tijdens het laatste jaar van mijn huwelijk was alles "sexloos".....

Het huwelijk was over, hoewel we nog steeds met elkaar getrouwd waren, ik kon het toen niet meer opbrengen om met hem naar bed te gaan. Het gevoel was helemaal weg.

Al met al schat ik dat ik ongeveer een twee-en-half-jaar geen sex meer heb gehad.

Heb natuurlijk ook een rotjaar achter de rug met de hele nasleep van de scheiding.
Dan is sex wel het laatste waar je aan denkt. Veel verdriet gehad om alles.

Nu smoorverliefd geworden op een collega. Kan ik trouwens niets mee, de man in kwestie is getrouwd. Gaat dus niets worden.

Maar alle sexuele gevoelens zijn wel in volle glorie naar boven gekomen. Ik WIL SEX !

Niet met die collega (want immers getrouwd). Een vent in de kroeg oppikken is ook zo ranzig. Staat me vreselijk tegen (yek)

Ik hoef geen relatie met zo'n man, maar waar vind je nou een leuke aantrekkelijke man om het bed mee in te duiken ??? Klinkt wel heel goedkoop als ik het zo neerzet..

Maar het lijkt alsof ik het nodig heb ofzo....helllupppp....... hoe dit te regelen ???

groetjes Bloosje (bloos hier toch wel om)


FF_zo

FF_zo

14-12-2016 om 21:00

Zoek

.... secondlove?
.... datingssites?

Mogelijkheden te over.

40er

40er

14-12-2016 om 22:06

Naar een parenclub? Bij veel mogen alleenstaande dames naar binnen (en nee, niks ranzigs aan zo'n club)
Feestje als kinky ofzo?
Leuke gigolo?
Of toch gewoon een leuke vent uit het café?

Koffiekop

Koffiekop

15-12-2016 om 12:16

Ik snap je vraag!

Ik ben nog niet zover, maar ik kan me heel goed voorstellen dat ik op een dag ook weer 'zin' heb. En hoewel de seks hier tot op het laatst (erg) goed was, ga ik ex er toch maar niet om vragen . Maar ja, hoe dan wel?

Ik ben op zich niet onzeker over mezelf en mijn lijf, maar een parenclub binnenstappen in mijn uppie zie ik mezelf toch niet doen hoor. En die datingsites, jasses, dat is over het algemeen niet mijn type, wat daarop reageert. Wachten tot je een keer een leukerd treft in een café kan natuurlijk, maar daar heb je niet veel aan als je NU zin hebt. Gigolo moet ook maar net financieel kunnen.

Ik zie nog het meest in een soort friends with benefits. Maar ja, ik heb geen leuke alleenstaande vrienden en/of collega's helaas.

Karina

Karina

15-12-2016 om 12:28

Henk

Henk uit het draadje Wel of geen intimiteit is ook op zoek. Misschien zijn jullie een match

50er

50er

15-12-2016 om 12:36

40er

40er heeft gelijk. Een parenclub is een prima oplossing voor een vrouw alleen. Er is niks ranzigs aan mensen die met elkaar van seks genieten en als het je niet bevalt sta je zo weer buiten. Henk is vast een prima vent maar afspreken schept direct verwachtingen.

Paddington

Paddington

15-12-2016 om 14:40

Datingsites

kan ook prima. Daar zitten ook echt leuke mannen tussen.

Kortom keuze genoeg. Ik hoop dat het een leuk avontuur wordt voor je, blijf wel nadenken.

Bloosje

Bloosje

16-12-2016 om 17:25

Tjonge...

ik vind het nogal wat wat jullie voorstellen.

Vereist een flinke portie lef..

Ik voel dan zelf ook nog het meest voor het idee van Koffiekop. Iemand die je al wat langer kent, geen relatie mee hebt, maar af en toe eens in kan seinen voor wat leuks tussen de lakens.

Datingsites, parenclubs ? Pfftttt, dat durf ik niet (vrees ik). Het idee van sex met een compleet vreemde, bibbbberrrrrr....

Ik ben er nog niet over uit...

groetjes Bloosje

50er

50er

16-12-2016 om 17:53

Bloosje

"ik vind het nogal wat wat jullie voorstellen.

Vereist een flinke portie lef.."

Ja, het is echt doodeng!

"Datingsites, parenclubs ? Pfftttt, dat durf ik niet (vrees ik). Het idee van sex met een compleet vreemde, bibbbberrrrrr...."

Reken maar dat je staat te bibberen, de eerste keer. Maar het is zo spannend en tegelijk zo veilig. Een beetje alsof je in de efteling in de baron stapt.

"Ik ben er nog niet over uit..."

Mocht je de parenclub toch willen proberen dan helpt het wel als het idee van seks met een andere vrouw je aanspreekt. Er zijn altijd veel stellen op zoek naar een trio en vaak is het voor hen net zo bijzonder als voor jou.

Als aantrekkelijke vrouw heb je zoveel mogelijkheden, je wordt alleen beperkt door je eigen 'lef'. Maak jezelf vrij, er is niets mooiers dan een sensuele zelfbewuste vrouw.

beppeke

beppeke

17-12-2016 om 16:37

nou ja

en anders, het is natuurlijk niet hetzelfde, maar met een goede vibrator kom je ook een heel end. maar goed ik heb gemakkelijk praten met een man die gewoon wat minder vaak zin heeft dan ik.

Ik zou ook niet zo gemakkelijk met een parenclub of zo maar iemand in zee gaan op dat gebied. Ik ben wat dat betreft erg eenkennig en heb moeite mij vertrouwd te gaan voelen met iemand. Voor mij zou zo maar op zoek naar een sedate echt geen optie zijn. En het is niet dat ik dat ordinair vind, ik zou het gewoon echt niet aandurven.

Alison

Alison

17-12-2016 om 18:36

Datingsite

Over datingsites wil ik nog wel wat kwijt. Mijn ervaring is dat daar heel veel mannen rondzwerven die uit zijn op snelle sex. Tinder is daar natuurlijk een goed voorbeeld van maar op de andere ook.
Ik was juist niet op zoek naar alleen sex en wel naar een langdurige relatie en schreef dat ook bij mijn bio. Dat hielp niet
Dus ik denk dat een datingsite misschien toch een idee is. Probeer het eens met Tinder. Dat is zo grappig. Ik zat op de bank met wat lekkers en dan maar de hele avond tinderen. De gekste dingen kwamen langs. Geslachtsdelen, half- of hele naakte mannen, mannen met hun kind erbij op de foto??!! rare voorstellen, mannen die aangaven "gelukkig getrouwd" te zijn?! en zelfs iemand die ik kende. Vanaf mijn bank was het allemaal heel surrealistisch Voordeel is dat je door al die mannen heen kunt swippen en alles op je gemak kunt bekijken. Pas als je er zelf aan toe bent tik je op het hartje en chat je wat.
Handig is het om een apart FB account er voor te maken want Tinder haalt z'n gegevens van je FB af.
Zo heb ik heel wat eenzame avonden doorgebracht en het toch erg leuk gehad.
De man waar ik nu alweer 2 jaar mee ben heb ik trouwens van Badoo en dat bevalt erg goed

verbaasd

Dit topic verbaasde me eigenlijk wel.Heb ook getwijfeld of ik zou reageren, maar doe het toch.
Het is toch voor een vrouw geen hele grote uitdaging om een voor haar aantrekkelijke man te vinden om mee het bed in te duiken. Die vind je als vrouw toch gewoon in de sportclub, verenigingsleven of elke willekeurig uitgaansgelegenheid. Daar heb je toch geen parenclub, datingsite of iets dergelijks voor nodig?
Of zit ik er nu helemaal naast?

lila

lila

18-12-2016 om 20:32

Stormkapje

Hoe oud ben je?
Geen idee hoor, ben al lang niet meer single. Toen ik nog single was was het niet zo'n probleem nee, maar toen was ik wel jonger. Kan me voorstellen dat het nu heel anders ligt.
Mannen willen jonge vrouwen. Punt. Misschien wil het wel als je bovengemiddeld aantrekkelijk bent.
Maarja, het woord zegt het al: de meeste vrouwen zijn natuurlijk maar gemiddeld aantrekkelijk. Wat moet je dan? En wat moet je als je minder aantrekkelijk bent dan gemiddeld?

Bloosje, ik zou het ook lastig vinden. Zo'n parenclub, geen idee, zou het ook niet durven.
Neem een vriendin mee? Samen zou ik het misschien wel durven. Ik zou ook best meegaan met een vriendin als steun, ook al ben ik niet single. (alleen als steun dan!)

Even sparen en dan

http://www.oerdigitaalvrouwenblad.com/story/een-gigolo-op-bezoek

" Wat voor soort vrouwen huren jou in?

Een doorsnee van de Nederlandse samenleving, hoog- en laagopgeleid. Het aantal vrijgezellen onder hoogopgeleiden is volgens mij hoger, maar ik word niet vaker door deze groep gebeld of gemaild. De vrouwen die mij inhuren zijn soms gescheiden, soms alleenstaand maar het zijn ook vrouwen met een partner. Af en toe word ik gebeld door stelletjes."

40er

40er

18-12-2016 om 21:19

Stormkapje

Ik zou liever een parenclub induiken dan er 1 uit het café mee te nemen.
Parenclub zijn er meer, wat ook inhoud dat er controle is. Nee is daar nee, word gerespecteerd.
1 uit het café, dan weet je ook niet wat je aanhaalt.

50er

50er

19-12-2016 om 08:21

Gigolo

O ja. Clubs als de mystique en de fun4two houden ook regelmatig gigolo avonden waarbij naast de koppels een beperkt aantal extra geselecteerde mannen zijn toegestaan. Geselecteerd op hun uiterlijk, charme en uithoudingsvermogen. Als stel of vrouw alleen kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Er zijn altijd een aantal donkere mannen bij dus ook als je die fantasie hebt kun je je helemaal uitleven. Entreeprijs rond de 50 EUR.

lila

Lila, ik ben 49.
Ook ik ben al lang niet meer single, maar volgens mij is het in de loop der jaren niet veranderd.Misschien zelfs makkelijker geworden d.m.v internet, als je dat zou willen.
Niet alle mannen vallen op jonge vrouwen trouwens.
Ik denk nog steeds dat je als gemiddeld aantrekkelijke vrouw (wat heel relatief is, wat ik aantrekkelijk vind in een vrouw hoeft een ander niet aantrekkelijk te vinden) het niet een groot probleem is om iemand te vinden.

40`r , een parenclub zou ik niet zo snel durven.
Ik ben er echter nog nooit geweest en kan er dus ook geen oordeel over vellen.
Als ik het goed lees wordt je als man geselecteerd op uiterlijk, dus mag ik waarschijnlijk niet eens naar binnen, als gemiddeld aantrekkelijke dertien in een dozijn man

Minnehaha

Minnehaha

21-12-2016 om 16:14

Aanbod kan opeens achter elkaar komen

Als je open staat voor intimiteit en het is bekend dat je single bent, kan het opeens snel gaan weet ik uit ervaring. Overal en alle soorten, maten en leeftijden....

Bij mij was het zo dat toen ik nadat we uitkaar waren, weer verliefd werd en het ook niets kon worden, het leek alsof er onder elke steen mannen vandaan kropen. Misschien straalde ik iets uit. Seks om de seks heb ik zelden gehad, mijn lichaam reageert dan toch minder erotisch. En met een bekende.... ik weet niet. Je gaat daarna toch anders met elkaar om.

Ik zou gewoon genieten van het feit dat je weer lekker in je vel zit en leuke dingen doen. Dan komt het vanzelf.

Succes

Uit welke regio

Uit welke regio kom je bloosje? Mocht je uit zeeland of omstreken komen, wil ik best eens in contact met je komen..

ik bedoel maar...

Het eerste aanbod is al binnen, zonder elkaar zelfs maar te kennen

Alison

Alison

24-12-2016 om 10:38

Bloosje

Ik ben een nieuwsgierig mens
Als het je nou lukt zou je dan hier willen delen hoe je dat hebt gedaan?

Aanvulling: Ik bedoel dus hoe je een man aan de haak hebt geslagen, ik hoef niet de details van naderhand

Vesper Lynd

Vesper Lynd

24-12-2016 om 10:56

Vroeger

Vroeger hadden wij een forummer die haar minnaars gewoon in de trein ontmoette. Kaartjes uitwisselen, eens een borrel doen, en hoppakee. Ik zou dan niet vragen naar zijn huwelijkse staat, want wat niet weet...

tante Sidonia

tante Sidonia

24-12-2016 om 11:54

jakkes vesper

lees even die draadjes hoeveel leed ontrouw ons oplevert!!

Aagje Helderder

Aagje Helderder

24-12-2016 om 12:03

Nou tante Sidonia

die forummer kreeg hier anders heel wat over zich heen hoor. Dat werd echt niet gewoon gevonden.

Ik denk dat Vesper alleen bedoelt te zeggen dat het dus niet zo moeilijk hoeft te zijn om seks te krijgen als je daar op uit bent. Tenminste niet volgens de vroegere forummer (mogen we die nickname nog noemen trouwens?). Zo heb ik het bericht van Vesper opgevat.

Aagje

tante Sidonia

tante Sidonia

24-12-2016 om 12:19

aagje

Ik mag toch een eigen mening er op na houden, of ik nu wel of niet een forum over me heen krijg?

Vesper Lynd

Vesper Lynd

24-12-2016 om 12:24

Aagje

Ik weet niet meer hoe ze heette, Loesje of Elsje (iets met -sje) volgens mij. Maar dat is toch wel al 10 jaar geleden dus die draadjes zijn verwijderd.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

24-12-2016 om 12:39

Pfff tante Sidonia

Tuurlijk mag jij je eigen mening hebben. En ik denk zelfs dat ik de achterliggende gedacht (blijf van een gebonden man af) met je deel.
Alleen denk ik dat je Vesper ahw verdacht van het promoten van die levensstijl van de forummer die ze noemde. Maar volgens mij deed ze alleen de constatering dat het destijds voor die persoon niet zo moeilijk was om aan seks te komen. Alleen omdat ts al had aangegeven dat een getrouwde man een no go is, benoemde ze daarbij dat je in zo'n situatie daar niet naar hoeft te vragen. Maar goed, ik hoef Vesper verder niet te verdedigen dat kan ze vast zelf als ze daar behoefte aan heeft.

Aagje

Aagje Helderder

Aagje Helderder

24-12-2016 om 12:40

Ha ha Vesper, idd met -je op het eind, maar

ik was het niet! Het was Toosje.

Aagje

Sally MacLennane

Sally MacLennane

24-12-2016 om 12:44

Vesper Lynd

Het lijkt enigszins op "truus" en dan in de verkleinvorm

Sally MacLennane

Sally MacLennane

24-12-2016 om 12:45

Oh!

Aagje was me net voor

stormkapje

Ik ben het met je eens dat het niet heel moeilijk is om als alleenstaande vrouw een aantrekkelijke man in bed te krijgen. Alleen is dat dan vaak iemand uit je omgeving (werk/sport/vereniging/schoolplein etc). En dat is niet echt handig als je echt alleen maar seks voor een keertje wilt.
Ik zou de datingsite doen. Niet iedereen is op zoek naar vaste relatie.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.