Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Klaarkomen, verdorie

Tja, ik heb al eens hier de vraag gesteld.. 
Sinds paar maanden nieuwe vriend. Ik ben 50+ en eigenlijk zo sinds de overgang, kan ik echt heel moeilijk klaarkomen... het is denk ik iets 'fysieks', moet meer druk uitoefenen of wat dan ook, dan met speeltje en niet meer met mijn eigen hand zeg maar.. hihi. 'Vroeger' kon ik soms, zonder overdrijven, in 1 minuut. Nu lukt het met mijn partner NIET. NIET.
Nu  hebben we Extreem goede seks, word echt optimaal, x3 opgewonden, het is heerlijk en eigenlijk beter dan klaarkomen. Lekkerder dan ooit, wist niet dat dit kon, dus dat zit goed.
Maar.. waarom dan de vraag.. tja, soms wil je toch even tot het eind en dat lukt niet zonder 'speeltje' .. (in mijn eentje). Heeft een andere dame in de groep, 50+ wellicht de tip van de dag?

Geen gouden tip van deze man, wel zou ik je willen aanraden om vooral te genieten van het samen zijn en de goede seks. Dan komt dat orgasme misschien vanzelf,  of niet maar dan heb je het wel leuk gehad.  

Wist je dat door de overgang en door oudere leeftijd het weefsel atrofieert ? Het krimpt, verliest veerkracht en wordt kleiner. De clitoris wordt dus ook kleiner, veel kleiner. Bovendien wordt het orgasme bij man en vrouw steeds minder krachtig vanaf ongeveer 50 jaar. Het proces is onomkeerbaar, dus ik zou zeggen, geniet gewoon van je goede seksleven, beter wordt het niet. 

Ik weet niet of het kan helpen, zelf geen ervaring mee. Maar misschien kun je lovegra eens proberen? Dat is een viagra voor vrouwen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.