Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Probleem libido als 22-jarige

Dag allen,

Ik ben een 22- jarige student en de laatste tijd lijdt ik enorm aan een libidoverlies. Eind oktober heb ik een coronabesmetting gehad en kort erna ben ik na 3 jaar single te zijn een relatie gestart met een prachtige vrouw.

Uit mijn vorige relatie weet ik dat ik toen best een groot libido had en het altijd en overal kon doen. Maar ik heb in het totaal nog niet veel verschillende bedpartners gehad.

Nu bij mijn nieuwe relatie heb ik wel moeite om een erectie aan te houden. Als ik 5 seconden afgeleid ben is hij al terug soft, terwijl ik vroeger van het minste al een erectie kreeg moet er nu veel moeite voor gedaan worden. Mijn vriendin wilde het wel wat ruiger, maar dat ging niet altijd omdat ik soms gewoon tijdens de penetratie gewoon terug slap werd. Het was dan ook soms frustrerend voor mij, omdat ik het wel zelf graag wil en weet dat ik beter kan. Het ligt ook niet aan haar want ik vond ze een prachtige, sexy vrouw die er wel moeite voor deed om er sexy uit te zien.

Zeer recent heeft ze het dan ook uitgemaakt en ik denk dat dat probleem zeker meegespeeld heeft in haar keuze, want ze vond seks erg belangrijk.

Nu als ik mijn privéleven even omschrijf dan leef ik gezond, ik sport 5 keer per week (als de gyms open zijn), heb geen overgewicht. Maar ik heb wel last van stress door mijn studies. Voornamelijk rond examenperiodes heb ik best veel stress, toen was het al helemaal moeilijk om een erectie te krijgen. Van nature heb ik geen erg groot zelfvertrouwen en ben altijd bescheiden over mezelf. Ik ben dan ook vrij introvert en met relativeren heb ik het soms moeilijk.

Nu heb ik momenteel zelfs moeite om een deftige erectie te krijgen tijdens het kijken van porno, wat enkele maanden geleden nog totaal geen probleem was. Ik deed dat toen eigenlijk best vaak (ong. 5 keer per week). De problemen zijn eigenlijk gestart vanaf ik besmet ben geweest met corona en erna een relatie begonnen was.

Ik vind het echt vreemd dat ik dit als fysiek gezonde 22- jarige tegenkom. Professionele hulp zoeken vind ik ook een enorme drempel aangezien ik nog thuis woon. 

Graag had ik tips/ ervaringen gehoord van jullie, zodat ik de oorzaak van dit probleem kan achterhalen en hopelijk oplossen.

Alvast bedankt!

Als ik jou was had ik maar gewoon even geduld met mezelf. Corona-herstel kan enorm lang duren. En die vrouw, ach ja, als dat een reden was om het uit te maken is er niet veel aan verloren gegaan.

VO28

VO28

07-02-2021 om 12:41 Topicstarter

Juf_Ank schreef op 07-02-2021 om 12:11:

Als ik jou was had ik maar gewoon even geduld met mezelf. Corona-herstel kan enorm lang duren. En die vrouw, ach ja, als dat een reden was om het uit te maken is er niet veel aan verloren gegaan.

Bedankt voor de reactie. Op het internet heb ik al wat zitten zoek of er een link is tussen het coronavirus en problemen in bed, maar tot op heden heb ik daar niets over gevonden. Kan toeval zijn of niet dat het net dan begonnen is. En wat die vrouw betreft, ze heeft nooit dat als reden vernoemt maar ik denk dat het zal wel meegespeeld hebben. De liefde was nog pril en dan is het nog makkelijk om er een einde aan te maken. Voor de rest liep de hele relatie perfect in mijn ogen tot ik vorige maand mijn examens had en haar 3 weken heb moeten missen, dan is ze tot besef gekomen dat er enkele zaken waren die ze miste en haar belette om gevoelens te krijgen. Maar ik weet zelf niet welke.

Imi

Imi

08-02-2021 om 19:11

Kan wel door covid komen

Goh, wat naar voor je. Stress is niet goed voor je libido, dat is welbekend. Probeer ondanks alles genoeg te sporten en te ontspannen. Joggen kan altijd en is heel goed tegen stress. 

Tegelijkertijd kan covid flinke gevolgen hebben voor je bloedvaten en je haarvaten (en dus voor je libido), en dat kan lang duren. Misschien is het toch een goed idee om hier eens met je huisarts over te praten.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden