Weet jij welke voedingsstoffen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap? Deze vitamines zorgen voor een gezonde zwangerschap
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

mamakim

mamakim

11-08-2015 om 11:50

volwassen man in een pamper en speen in

Hi Dames,

Ik moet echt even mijn verhaal kwijt haha. Net lekker wezen wandelen met de kleine in de wagen hier door de polder. Op een rustig stukje zie ik een volwassen man (jaartje of 30 denk ik)op een kleedje zitten. Viel eerst nog niet heel erg op maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij een pamper om had en een speen in zn mond. Verder lagen er nog meer babyspullen om hem heen. Wist echt niet wat ik zag. Hem toch aangesproken want dacht dat hij misschien niet 100% was ofzo. Hij vertelde toen dat hij heel graag zelf baby wil zijn en vroeg of ik een luier had. Was zo in de war dat ik hem nog een luier gegeven heb ook haha past hij trouwens nooit. Toen maar doorgelopen pffff wie wist dat dit bestond of ook wel eens meegemaakt??


Emma

Emma

11-08-2015 om 12:23

Bestaat

Ik weet dat het bestaat. Op de Amerikaanse tv heb ik wel eens een talkshow gezien met volwassen mannen die luiers dragen omdat ze het fijn vinden om zich als een baby te voelen. Ze spraken er serieus over en ze werden door het publiek uitgefloten. Ik zie dat laatste hier niet zo gebeuren, maar het lijkt me geen typisch Amerikaans fenomeen.

mamkim

mamkim

11-08-2015 om 12:25

ja zie het nu ook

op google jeetje zeg.

orange

orange

11-08-2015 om 12:47

haha

ik heb daar ook eens een programma over gezien. Er zijn ook echt bedrijven/organisaties waar je terecht kunt met die behoefte. Waar dan ook echt een "mama" aanwezig is. Ook in datzelfde programma een stel waarvan de vrouw de zorg van mama op zich nam. Compleet met ledikant en alles in het groot. Amerikaans ja.

Ik kan me voorstellen dat je ogen op steeltjes had haha

mamkim

mamkim

11-08-2015 om 12:52

haha

dat kan je wel zeggen heb er wel wat foto's van gemaakt

Vera

Vera

11-08-2015 om 12:52

ach

Ach, die mannen die altijd maar groot, sterk en stoer moeten zijn, die willen soms ook wel eens wat anders .

Ik snap je reactie Mamakim, dat je nog een luier gegeven heb omdat je helemaal van slag was .

Katniss

Katniss

11-08-2015 om 12:55

Niet

Ik zou dat soort aparte neigingen niet voeden. Als je zo nodig een afwijkende seksuele voorkeur wilt hebben doe je dat maar lekker thuis. Bij ons kdv vroeger liep een tijdje een man rond die ouders vroeg of ze gebruikte luiers voor hem hadden. Daarvan is melding gedaan aan de politie die de man heeft verzocht daarmee op te houden. Dat was overigens ook het enige wat kon, want er is geen wettelijk verbod op het vragen of dragen van luiers.

orange

orange

11-08-2015 om 13:07

gsm

kim, dat had ik dan weer niet gedurfd, foto's maken. Hoe vond hij dat eigenlijk? Maf ook dat hij er zomaar mee op straat gaat.

Ik hoop wel dat je er discreet mee omgaat en ze niet op bv FB zet (om maar eens in de discussie van een ander draadje te blijven).

gloria

gloria

11-08-2015 om 14:11

duidelijk

We zijn hier dus gewoon dat soort aparte neigingen aan het voeden.

Zus

Zus

12-08-2015 om 17:03

Katniss

Is het wel iets seksueels dan per se? Ik had begrepen dat ze dat doen om zich prettig te voelen, veilig en geborgen, maar niet dat ze er opgewonden van worden.

Yvonne

Yvonne

14-08-2015 om 23:43

ieder in zijn waarde laten

Ik heb het ook wel eens in een programma gezien. En het is absoluut niet mijn ding! Maar ik vind dat als men er verder niemand kwaad mee doet je iedereen in zijn/haar waarde moet laten. Snap niet dat iemand zo buiten gaat zitten, maar ik had zo iemand er nooit over aan gesproken en al helemaal geen foto's van gemaakt om er vervolgens lacherig over te doen.

In de polder?

Wel op t.v. gezien maar niet in het echt. Ach, zijn vroeger vast wat tekort gekomen qua aandacht van moeder of moeder heeft de navelstreng nooit doorgeknipt. Het is een fetish. Ik zou gewoon doorgelopen zijn. Wel bijzonder dat je zelfs foto's mocht maken, wat moet je ermee denk ik dan.

Fiorucci

Fiorucci

15-08-2015 om 16:47

Maar...

Waarom maak je daar fotos van?

op werk

ook wel eens aantal maanden telefoontjes gehad met vraag of wij man konden verschonen etc. Nou...liever niet Melding van gedaan elke keer maar verder niets.

anoniempje

anoniempje

30-08-2015 om 08:32

fetisjisme

Mijn ex vriend is een luier fetisjist en in die tijd deed ik met hem mee. Ik moet eerlijk bekennen dat het wel iets had, een soort sm, want je geeft jezelf over aan de ander, maar dan zonder het pijn doen. We deden het luierspel meestal binnen in het huis, met de gordijnen dicht en een enkele keer wel eens een wandeling door het bos of een bezoek aan een terras (wel met normale kleding erover. We hebben nooit iemand lastiggevallen met onze fetish.

gr anonieme vrouw 37j

Zelf proberen?

Hoi,
omdat ik in de zorg werk met bejaarden die afhankelijk zijn van incontinentie materiaal, heb ik zelf eens een tena slip uitgeprobeert. Niet om mijn behoefte in te doen, alleen om eens te ervaren hoe het voelt. En eerlijk gezegd... het zit best fijn! Ik heb er mee gefietst en het zit zacht. Volgens mij helpt het goed in de winter om blaasontsteking te voorkomen.
Tot zover mijn bevindingen.
Tess

Jamie

Jamie

04-10-2015 om 09:08

Aha hebben we dat fabeltje weer... je krijgt een blaasontsteking van bacteriën niet van te koud kleden.

Blaasontsteking

Jamie, hoe komt het toch dat ik bij bejaarde mensen bijna geen blaasontsteking mee maak en bij meisjes van 16 die te schaars gekleed gaan (korte rokjes) in buitentemperaturen van tegen het vriespunt dus wel?

Blaasontsteking

Hoi,
net zoals het oplopen van een voorhoofdsholte ontsteking ( niet dus door het opsnuiven van verkeerde bacterien) en door verkeerd je billen af te vegen een blaasontsteking, is ook een longontsteking niet het gevolg van bacterien. De onsteking begint vanzelf.
Mvg.
Tess

longontsteking begint vanzelf? tess?

Hmm, toch wel door een (virus)infectie denk ik. Niet zomaar vanzelf hoop ik.
En mijn oma beweerde bij hoog en laag dat je blaasontsteking kreeg van op een stoepje zitten, tenzij je een gebreide wollen onderbroek aanhad, maar ik dacht toch echt dat niemand dat meer geloofde tegenwoordig.
Mijn demente moeder had trouwens om de haverklap blaasontsteking , net als de andere dames op haar afdeling, en mijn dochter van 16 nooit. Het zal toch wel met hygiene te maken hebben, want ze lopen in het verpleeghuis niet in korte rokjes.

Jamie

Jamie

04-10-2015 om 16:05

die meisjes van 16

hebben net voor het eerst seks gehad en dan krijg je ook wel eens blaasontsteking http://thuisarts.nl/blaasontsteking/ik-heb-blaasontsteking

verder komt blaasontsteking gewoon veel voor tussen 15-24.

bieb63

bieb63

04-10-2015 om 20:35

Tess, hier een zeeeeer ervaringsdeskundige

Met een dochter die van haar 4e tot ca. haar 10e wel 100 keer een blaasontsteking heeft gehad. De hele malle molen door, álles werkelijk álles is getest, besproken enz enz. , tot de meest gespecialiseerden (kinderuroloog). En 'kou' op de blaas is nooit besproken.....
Wat wel is besproken: niet goed uitplassen, te weinig drinken, plas ophouden, verkeerd plassen, anatomische afwijking, niet hard genoeg kunnen plassen, bacterien die binnen kunnen dringen door seksueel contact, verkeerd afvegen, onvoldoende hygiëne, noem het maar. Maar kou op de blaas? Nee.

Ad Hombre

Ad Hombre

04-10-2015 om 20:41

Tess

"net zoals het oplopen van een voorhoofdsholte ontsteking ( niet dus door het opsnuiven van verkeerde bacterien) en door verkeerd je billen af te vegen een blaasontsteking, is ook een longontsteking niet het gevolg van bacterien. De onsteking begint vanzelf."

Ja, zo leer je nog eens wat op zo'n forum. Een hele nieuwe wetenschappelijke theorie. Bacterien en virussen veroorzaken geen ontstekingen, ze zijn er gewoon dol op!

Kostelijk!

Ontsteking

Nou Ad Hombre,

Wat ik leer op een forum is absoluut niet wat jij denkt.
In ieder mens zitten bacterien die ontstekingen veroorzaken. Het is alleen afwachten tot dat deze actief worden.
Dat kan zijn door temperatuurverschillen of andere veranderingen.
De bacterien zijn er altijd al geweest.

Tess

Bieb 63

Bieb 63,
ik hoop niet dat je serieus je dochter van 4 tot 10 met zoveel blaasontstekingen hebt laten onderzoeken naar sexuele overdragingen die blaasontstekingen tot gevolg zouden kunnen hebben.

Tess

@Hombre

Goed gezien Hombre!

Zal wel weer een nieuwe alternatieve geneeskundige zijn

Misschien

de dochter van Onno?

(Flauw, ik weet het)

Fiorucci

Fiorucci

17-10-2015 om 18:47

Maar Tess

Minn zoon had ooit een longontsteking, toen hij acht was. Verpleegkundige vertelde mij dat ze een paar keer per jaar zo'n golf hadden op de afdeling, een aantal kinders met longontsteking...hoe verklaar je dat vanuit jouw theorie?

Ludo Holleman

Ludo Holleman

21-10-2015 om 16:27

Bizarre ervaring met wijkagent

Even terug naar het oorspronkelijke onderwerp. Over de baby-man.

Een paar jaar geleden, toen mijn dochter nog op de basisschool zat, maakte ik het volgende mee.

Op het pleintje bij haar school, woonde zo'n man, die het liefst in baby-kleren (met mutsje en speen) rondloopt. We zien hem af en toe ook zo over straat fietsen. Mijn dochter en haar vriendinnetjes vonden dat heel interessant, en gingen wel eens bij hem op bezoek. Dan vertelde hij hoe het zo gekomen was, en hoe hij ermee omging.

Niets mis mee, dacht ik, als kinderen op deze manier ontdekken dat er allerlei bijzondere mensen op deze wereld rondlopen, met hun eigen verhaal, en hun eigen voorkeuren.

Tot ik gebeld werd. Door de wijkagent. Of ik wel wist dat er bij de school van mijn dochter een héél dubieus persoon woonde. En of ik wel wist dat mijn dochter daar wel eens heen ging. En hoe vreselijk gevaarlijk dat was.

Huh? Dubieus persoon? Wat was er zo dubieus aan hem, behalve dat hij zich nogal afwijkend kleedde? En ja, ik wist dat mijn dochter daar wel eens heen ging. We hadden daar thuis al uitvoerig over gesproken. En nee, ik kon mij echt niet voorstellen dat dat gevaarlijk zou kunnen zijn.

Waarop er een totale spraakverwarring ontstond. De wijkagent begreep niet dat ik er geen kwaad in zag, en ikzelf begreep niet dat hij zo moeilijk deed. We namen verbijsterd afscheid van elkaar.

Moraal van dit verhaal:
1. Er zijn nu eenmaal mensen die een beetje anders zijn dan de gemiddelde mens. Ik vind het belangrijk dat kinderen dat weten, en dat je daar met ze over praat.
2. Ik vind het heel akelig dat elke rariteit meteen in verband wordt gebracht met "gevaar". Wat ís dat toch voor vreemde neiging?
3. Van een wijkagent, die weet wat er in de wereld te koop is, had ik toch eerder een geruststelling verwacht ("Maakt u zich geen zorgen, we kennen deze man en hij doet geen vlieg kwaad") dan zo'n tendentieus telefoontje met van die rare vragen.

En voor de deelnemers aan deze discussie: natuurlijk ging mijn dochter niet in haar eentje naar die baby-meneer. Ze ging altijd samen met anderen. Zo hebben wij haar geïnstrueerd (voor álle ontmoetingen met vreemden) en zo kan er weinig mis gaan.

bieb63

bieb63

21-10-2015 om 21:57

Huh?!!!! Tess29!

"Bieb 63,
ik hoop niet dat je serieus je dochter van 4 tot 10 met zoveel blaasontstekingen hebt laten onderzoeken naar sexuele overdragingen die blaasontstekingen tot gevolg zouden kunnen hebben"

Sorry hoor, maar volgens mij begrijp je het niet. IK heb haar daar niet naar 'laten' onderzoeken, geen enkele reden voor, of ik moet van alles gemist hebben. Maar dat is protocol namelijk van de kinderuroloog....... En waarom? Omdat alles, maar werkelijk alles uitgesloten en onderzocht moet worden. Blaasontstekingen kunnen n.l. zeer ernstige gevolgen hebben. Nog los van de jarenlange (onderhouds) antibiotica die ze heeft moeten slikken. Dus álles wordt onderzocht en uitgesloten. En uiteraard wordt er niet een uitgebreid weet ik wat voor onderzoek naar seksuele activiteiten gedaan. Maar ze controleren, en passant, wél even of de genitaliën er 'onbedorven' uitzien. Routine-onderzoek van de kinderuroloog tijdens algeheel onderzoek. Niet op mijn verzoek hoor...... maar ik had geen enkel probleem met het feit dat ze dat even 'en passant' dus gewoon even globaal bekijken, tijdens het gehele onderzoek. Niets belastend, heel wat minder dan de mictiecystogram die ze moest ondergaan (contrast vloeistof via katheter in de blaas brengen of vervolgens via röntgen te kunnen bepalen of er anatomische afwijkingen zijn, waardoor blaas niet goed geleegd kan worden enz). Kortom dat even vluchtig kijken of genitaliën er normaal uitzien... ik begrijp niet dat je daar over valt.

Uitleg luierdragers en adult baby's

Hallo Allen,
Ik zal even proberen naar aanleiding van dit topic wat uitleg te geven.
Zelf ben ik vader van 2 kinderen en heb een schat van ene vrouw.
zelf ben ik ook een ''vorm'' van een adult baby wat de term is voor iemand die het fijn vind om luiers te dragen en zich klein te voelen.
Mijn vriendin weet hier van en speelt er vrolijk in mee mits dat kan en de kinderen dit niet merken of als we alleen zijn.
Mensen die die gevoelens hebben zijn absoluut geen gevaar voor anderen en ook heeft dit volstrekt niks met pedofiel zijn te maken, we vinden het enkel fijn ons klein te voelen en een luier te dragen.
Uiteraard zijn er vele vormen waaronder de wat extremeren die dit publiekelijk doen.. iets waarvan ik zeg doe dit niet maar goed we zijn niet allen hetzelfde.
Mijn mening hierin is wel hou je persoonlijke voorkeuren lekker prive zodat anderen dit niet hoeven te zien, ik zie immers ook niet iemand buiten aan SM doen en dat zou ik ook niet willen zien.
Verder zijn er nog mensen die enkel luiers dragen omdat ze het fijn vinden voelen en hier vaak opgewonden van worden of gewoon lang genieten van het gevoel van de luier zelf, deze mensen hebben niks met adult baby's maar enkel de luier zelf, ook deze mensen zijn totaal geen gevaar voor wie dan ook.
Ik snap dat dit allemaal gek klinkt voor velen maar geloof me, als beheerder van een forum over dit soort dingen zie ik nog veel gekkere dingen.

Ik hoop dat dit ene beetje verduidelijking geeft voor velen en het gevoel van eventueel gevaar of de gedachten dat deze mensen gek zijn ''alhoewel enkelen een beetje doorslaan soms'' weg neemt.

Groetjes,
La papa

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.