Home » Forum » Uit tips » Centerparks

centerparks

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
monique
centerparks

dit jaar zou ik graag een midweekje centerparks willen boeken ..ik woon alleen met mijn twee kinderen eentje van 8 en eentje van 15 ..mijn vriend heeft een zoon van 16 ..de bedoeling is dat we met zijn allen in een huisje gaan..

mijn vraag is welke centerparks park is het meest geschikt voor met name de oudere kids de pubers ..ik heb al het een en ander nagekeken op site zelf van centerparks maar hoor toch ook graag ervaringen van andere mensen .. tis voor het eerst dat mijn kinderen op centerparks komen ..

40er
nou

Over het algemeen is er bij een centerparcs genoeg te doen voor alle leeftijden. Zwembad ed.
Hoor goede dingen over de eemhof en die in Coevorden. Zelf jaren geleden een keer in het heijderbos geweest, was ook leuk!

AnneJ
Ook voor pubers

http://www.vakantievoortieners.nl/centerparcs-met-pubers/

Die leeftijd is soms echt wel lastig omdat ze soms niet meer zo gericht zijn op gezinsactiviteiten. Maar in zo'n park is ook wifi en ze kunnen zelf met de bus naar een stadje.
De meeste parken zijn leuk, maar bijvoorbeeld Zandvoort, in de duinen, kunnen ze ook nog elke dag naar het strand, op eigen benen, los van de ouders.

"Centerparcs is zich de laatste tijd steeds meer gaan richten op activiteiten voor tieners en kunnen nu op de meeste parken een top programma bieden voor tieners! Het zwembad ‘De Aquamundo’ is natuurlijk bij iedereen al bekend! Probeer de snelste en hoogste glijbanen uit en je hebt gegarandeerd een super dag! Daarnaast kan je leren bodysurfen en snorkelen tussen de exotische feesten. Maar er is meer! Speciaal voor tieners wordt er ’s avonds een poolparty gehouden, met dj’ en lichtshow! Gaaf om na een gezellig dagje nog even uit je dag te kunnen gaan.

Verder heb je ook de Center Parcs Academy: hier kan je leren dj te zijn of bijvoorbeeld graffiti te spuiten. Verder heb je een Hangout. Hier kan je chillen met leeftijdsgenoten. Ook heb je de Tower Jump: spring van een hoge toren op een luchtkussen en je kan ook Quad rijden! Aan de faciliteiten zal het dus zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie."

Vesper Lynd
klimparcours

Vorig jaar waren wij bij een Centerparcs (volgens mij Vossemeren) waar een klimparcours was. Dat was echt niet voor kleine kinderen. Wel heel leuk, vond ik toen ik eenmaal weer veilig op de grond stond. Je kunt ook vaak meedoen met boogschieten, quad rijden en andere activiteiten die echt heel leuk zijn voor pubers (en volwassenen).

Flanagan
Skieën en bmx

In park Kempervennen genoten de pubers van een ski/snowboardcursus en het stunten op een bmx-fiets.
Daarvoor hebben ze ook leuke parcours. Er is ook een moeilijke klimparcour tussn de bomen en een kleine exotische koraalgedeelte.
Je kan alleen niet je auto bij het huis laten staan, maar dat is ook wel weer een pluspunt.

He nadeel is het tijdig reserveren van activiteiten.

Onderwerp gesloten